Jump to content

bili

Фен
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bili


  1. Моите джанти са точно този карбон, тука в Русе има поне 2-ма които се занимават с това.В феисбук потърсете hidrografics Русе,там ги има и моите джанти снимани,и тел. за контакти


  2. A дали огледалата с подгрев са взаимнозаменяеми с тези без подгрев? Ако е така ще се спестят излищни " побългарявания". Krasi-mir при мене имам 5 кабела на шофьорското огледало и 3 на пасжерското.Маи пак ще трябва да се опъват кабели.


  3. мене ме гложди една мисъл вече два дена , е че въпросният завои(с обратен наклон) и спирката , отстоят на поне 150 метра ,а точно 15 метра преди спирката има кръстовище .Които е от Русе знае,че по ул.Доростол се движиш по лявата лента,защото по дясната има паркирали коли и имено там е и спирката.R.I.P.


  4. Според мен,освен гумичките можеби и самите водачи на клапаните са се поизносили,и сега клапаните халтат във водачите.В тоя случаи и новите гумички не помагат. Обикновено тези хлабини никои не ги проверява и доста често е причината за горене на масло.:dry:/>


  5. Така, днес новите пружинки са вече по местата и ефекта беше уаууу.Отпред колата се вдигна с 5см. ,а отзад с 4см.Сега колата я усещам много по-приятна за каране и возене,имам и снимки ама несъм ги качил още на компа.


  6. Markony не го знам къде ти е сервиза ,ама така или иначе токущо купих нови пружини и все някои трябва да ги смени.Ако дадеш адрес на лични може и да се видим.Иначе някои ако случаино е замерил нека да напише,пък аз като ги сменя моите ще пиша какъв е ефекта.


  7. Трябва ми инфо за разстоянието между средата на централният отвор и ръба на калника ,отпред и отзад. Трябва ми за да преценя дали да ги сменям,просто колата изглежда като настъпана.Има и следи от износване на гумите от вътрешната страна. Ходих на реглаж и там казаха че всичко е ок.,но проблема си остана. Даже от зад е по-явно износването,става въпрос за b20b3 98 година.


  8. В Испания колите са скъпи, ако продавача е българин или руснак колата е крадена.Това е истината знам от опит, бях 6 години там.:cool: п.п.потарси този саит и виж актуалните цени : compra venta.com

×
×
  • Създай нов...