Jump to content

jaydog

Фен
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от jaydog


  1. Здравейте, въпроса ми е възможно странен но не намерих информация. Карам хонда сивик, 5та генерация хеч' и искам да си закупя спортно гърненце. Разгледах тези мъфлъри http://topspeed.bg/catalog.php?ts=muffler , мисля че са добри.И колко милиметра трябва да ми е гърнето, защото не видях в сервизната книжка ? Това е главния въпрос Мерси, това е засега. Поздрави

    • Нагоре 1

  2. Защо някои хора при закупуването на рекс, който е двувалка или не витек искат да го сменяват за такъв без ? Притежател съм на сивик, но имам още по-голямото желание за един рексер. Искам да подходя бавно, за да не избързам със закупуването Препоръчване на двигател за силов тунинг също :)


  3. Решил съм да си слагам брони, като цяло оптичен тунинг. Намерих една хубава броня, която е от civic 1995. Моята както съм показал отгоре е 1992 хечВъпроса ми е дали ще си пасне, и ако може повече инфо за кои спойлери на кои хонди са идентични, и могат да паснат. Благодаря !

    • Нагоре 2

  4. Първия път за деня винаги е оставям да загрее, но през тези 2-3 дена започва да ги поддържа дори и след като е оставя за 30 минути. От 2 rpm до 2.5 rpm и се нормализира, питах за разни карбураторджии и някои познати но не са запознати. Някой да има понятие или опит ?

    Благодаря предварително

     

    :dry::dry:


  5. Така и немога да намеря четиво за всички съставни части на колата, подробно кое как и защо е там. Имах една книжка, но е изгубих. Също така и тез' от курсовете за шофер но в момента нямам. Темата може би е безсмислена, но намирам нужда да видя за една схема която си въртя за бъдещето.Книга си поръчах, за автомобилите и как са устроени но няма да дойде поне до 2 седмици. Изцяло на английски


  6. jaydog брато много много гадно място да ти свърши маслото...аз така веднаж на отиване към Стара Загора с един приятел аз се возих на една бърза Астра и нагоре по завойчетата перем със 160-170 км/ч и гледам п озавойте му святка лампата за маслото викам "нашия ще става била тука сипи масло на тая кола..." оня "ааа не ве той датчика не контактува има си масло" .... Отидахме в Стара Загора пихме кафета а у,после по обратния път пак така... Спираме в Казанлък на ОМВ-то слзиам от "Фастра-та" тя чука тропулти под капака.. и пак казвам "нашия виж бе тая кола не е добре..." оня "не е ве тя колата има някой повдигач да се обажда..." викам хмм.. бро тва са лагери не са повдигачи... и на другия ден спря тотално вътре коляновия вал беше леш с 3 превъртели биели и лагерите бяха станали на станиолП.П. - хора гледайте си профилактично маслото на колите... ;)

    ;):lol: КъртиСтига с тая негативност, това са си лафове бе' хора. Някои карат офтопик, други за трева си мислят

  7. Точно от каквото се нуждаех ! Благодаря за напътването, едновременно на

     

    Nikolay Kozloduy public/style_images/redpro/user_popup.png

    Barsi

    Няколко термина ми остават все още неясни, защо Д13. Не е ли Б13 (Бензин) ? :dry:

    Какво е 'тиква' , колата искам да е бегачка, двигателя VTEC 1.8 и двата карбуратора към колко ще струват, има ли нужда от спортен филтър и колко ще се покачи разхода на гориво. Конкретно съм се насочил към dohc vtec и натам мисля да ходя, много скоро защото все още съм ученик последна година ще опитам да се сдобия с доходи и да развивам мечтата си ~! Pozdrawi

    • Надолу 1

  8. Благодаря за бързото отзоваване. Нямам предвид за без пари, просто така и не разбрах колко струва VTEC'a, като предполагам 1-2к лева,

     

     

    Чипа просто си го избии от главатаПубликувано изображениеЗа монета си намери хубави кабели,свещи и интейк слагай един мъфлър и до там с тоя мотор!!!Ако имаш възможност,сложи някой по-потентен мотор и така.

     

    Какви кабели ?

    Запознах се какво е мъфлър, но интейк е спортен филтър така ли ? Благодаря !


  9. Здравейте ! Ако може някой да сподели скорошен ъпгрейд по колата, чип тунинг или някоя и друга джаджа. Не намерих тема и се надявам да не се повтарям.Ремус нямам намерения да си слагам до този момент, с моята хонда 1.3. Нямам насоки и не намерих тема от търсачката. Като цяло искам да е направя по-бърза и мощна, без излишни разходи защото по-натам определено ще слагам VTEC. Много ще сметнат темата за глупава, но предполагам че ще има такива и които да ми кажат :-)

    • Надолу 2

  10. Не успях да прочета всички отговори, но не срещнах от какво да са направени. Плетена гривна е 2 лева, силиконова варира към 3-4-5. Аз съм определено за силиконова и различни цветове, за да е още повече унисекс :-)


  11. Като цяло нямах запалка, ходих та си взех и си тръгвам обратно към едни приятели и минавам през една циганска махала. Цък лампичката за маслото, веднага се отбивам, по средата на баира .. почвам да звъня 1-2-3 никой няма масло за бензинка. Намирам един приятел, той идва ама идва ... след 40 минути, докато дойде трупи с цигани минават аз сам стоя на отворен капак и те " бате кво става " " Кво' проблеми има ли ? ".. Това бяха леките въпроси, имаше едни зададоха въпроса ' ко сега ще дойде ли някой ?' Веднага отговарям че чакам 2 банди приятели и затварям капака, вътре в колата влизам. После пак излязох, отворих капака и се загледах тук-там той един мой приятел минава и ми бибитка без да спира .. Викам си тоя човек как ме възприе, отворен капак средата на баира ... Това нормално ли да го видиш се запитах. Тоя мистичния приятел идва и тръгваме към бензиностанцията, той нашия кара на изпарения свети му резервата, а досега се е возил. Така така 10 километра до бензиностанцията, през цялото време изпуших 10 цигари тая кола къде е забутах сега какво ще стане. Парите в колата, сега няма пари и добре че го познавах единия служител 10 лева ми даде та взех едно масло. Обратно към колата направо, времето минава ужасно бавно и мъчително... Гледам я колата, няма проблеми всичко точно. Сипвам масло и от толкова стрес, тръгнах по баира на трета и се чудех сега маслото ли двигателя ли е проблемен. Прибрах се направо вкъщи, все още разтревожен ))Маслото ми тече леко по-леко, колата е на месец и още и ремъка не съм сменил. Поздрави !

    • Надолу 1
×
×
  • Създай нов...