Jump to content

jaydog

Фен
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jaydog

  1. Ясно ясно, мисля че моя е 57 мм но не съм сигурен. Мерси ! Маймуна, ти незнаеш ли на твоя сивик какво гърне си взел ? )))
  2. Здравейте, въпроса ми е възможно странен но не намерих информация. Карам хонда сивик, 5та генерация хеч' и искам да си закупя спортно гърненце. Разгледах тези мъфлъри http://topspeed.bg/catalog.php?ts=muffler , мисля че са добри.И колко милиметра трябва да ми е гърнето, защото не видях в сервизната книжка ? Това е главния въпрос Мерси, това е засега. Поздрави
  3. Защо някои хора при закупуването на рекс, който е двувалка или не витек искат да го сменяват за такъв без ? Притежател съм на сивик, но имам още по-голямото желание за един рексер. Искам да подходя бавно, за да не избързам със закупуването Препоръчване на двигател за силов тунинг също
  4. Мерси !! Чудесно, благодаря за бързото отзоваванеЛек ден
  5. Здравейте ! Едното ми палче на парното е счупено и докато карам си духа топло, как да затворя клапата на парното ?Също така откъде да започна процеса, за да си спестя ядове и време-Thanks
  6. Благодаря, точно за това питах ! Точно за седан е
  7. Решил съм да си слагам брони, като цяло оптичен тунинг. Намерих една хубава броня, която е от civic 1995. Моята както съм показал отгоре е 1992 хечВъпроса ми е дали ще си пасне, и ако може повече инфо за кои спойлери на кои хонди са идентични, и могат да паснат. Благодаря !
  8. Има ли такива, или такива които са били за да споделят опит и съвети Поздрави- и приятен ден/вечер
  9. Първия път за деня винаги е оставям да загрее, но през тези 2-3 дена започва да ги поддържа дори и след като е оставя за 30 минути. От 2 rpm до 2.5 rpm и се нормализира, питах за разни карбураторджии и някои познати но не са запознати. Някой да има понятие или опит ? Благодаря предварително :dry:
  10. Как се развиват плановете ? Засега не толкова добре доколкото виждам )))
  11. jaydog

    Четиво ?

    Да да да ! Благодаря от това имах нужда ))
  12. jaydog

    Четиво ?

    Така и немога да намеря четиво за всички съставни части на колата, подробно кое как и защо е там. Имах една книжка, но е изгубих. Също така и тез' от курсовете за шофер но в момента нямам. Темата може би е безсмислена, но намирам нужда да видя за една схема която си въртя за бъдещето.Книга си поръчах, за автомобилите и как са устроени но няма да дойде поне до 2 седмици. Изцяло на английски
  13. КъртиСтига с тая негативност, това са си лафове бе' хора. Някои карат офтопик, други за трева си мислят
  14. Точно от каквото се нуждаех ! Благодаря за напътването, едновременно на Nikolay Kozloduy public/style_images/redpro/user_popup.png Barsi Няколко термина ми остават все още неясни, защо Д13. Не е ли Б13 (Бензин) ? Какво е 'тиква' , колата искам да е бегачка, двигателя VTEC 1.8 и двата карбуратора към колко ще струват, има ли нужда от спортен филтър и колко ще се покачи разхода на гориво. Конкретно съм се насочил към dohc vtec и натам мисля да ходя, много скоро защото все още съм ученик последна година ще опитам да се сдобия с доходи и да развивам мечтата си ~! Pozdrawi
  15. Благодаря за бързото отзоваване. Нямам предвид за без пари, просто така и не разбрах колко струва VTEC'a, като предполагам 1-2к лева, Какви кабели ? Запознах се какво е мъфлър, но интейк е спортен филтър така ли ? Благодаря !
  16. Здравейте ! Ако може някой да сподели скорошен ъпгрейд по колата, чип тунинг или някоя и друга джаджа. Не намерих тема и се надявам да не се повтарям.Ремус нямам намерения да си слагам до този момент, с моята хонда 1.3. Нямам насоки и не намерих тема от търсачката. Като цяло искам да е направя по-бърза и мощна, без излишни разходи защото по-натам определено ще слагам VTEC. Много ще сметнат темата за глупава, но предполагам че ще има такива и които да ми кажат :-)
  17. Закупих фланец, 93'та година пасна идеално.Всичко точно, наслаждавам му се изцяло. Нямам хидравлика, но също така нямам и проблеми при маневрите-Поздрави
  18. Благодаря. Понеже съм новак и се опитвам да извлеча ползва от всичко, което питам. Без да правя грешки
  19. Има фланци 1991 и 1993 година, но не и 1992. Предполагам че и двата варианта ще ми свършат работа, ако може някой по-опитен да сподели моля. Благодаря ! Малко градче, малко хонди, малко разбирачи!!!
  20. Преувеличението, ключа към фантазии книгите
  21. jaydog

    Гривни

    Не успях да прочета всички отговори, но не срещнах от какво да са направени. Плетена гривна е 2 лева, силиконова варира към 3-4-5. Аз съм определено за силиконова и различни цветове, за да е още повече унисекс :-)
  22. Като цяло нямах запалка, ходих та си взех и си тръгвам обратно към едни приятели и минавам през една циганска махала. Цък лампичката за маслото, веднага се отбивам, по средата на баира .. почвам да звъня 1-2-3 никой няма масло за бензинка. Намирам един приятел, той идва ама идва ... след 40 минути, докато дойде трупи с цигани минават аз сам стоя на отворен капак и те " бате кво става " " Кво' проблеми има ли ? ".. Това бяха леките въпроси, имаше едни зададоха въпроса ' ко сега ще дойде ли някой ?' Веднага отговарям че чакам 2 банди приятели и затварям капака, вътре в колата влизам. После пак излязох, отворих капака и се загледах тук-там той един мой приятел минава и ми бибитка без да спира .. Викам си тоя човек как ме възприе, отворен капак средата на баира ... Това нормално ли да го видиш се запитах. Тоя мистичния приятел идва и тръгваме към бензиностанцията, той нашия кара на изпарения свети му резервата, а досега се е возил. Така така 10 километра до бензиностанцията, през цялото време изпуших 10 цигари тая кола къде е забутах сега какво ще стане. Парите в колата, сега няма пари и добре че го познавах единия служител 10 лева ми даде та взех едно масло. Обратно към колата направо, времето минава ужасно бавно и мъчително... Гледам я колата, няма проблеми всичко точно. Сипвам масло и от толкова стрес, тръгнах по баира на трета и се чудех сега маслото ли двигателя ли е проблемен. Прибрах се направо вкъщи, все още разтревожен ))Маслото ми тече леко по-леко, колата е на месец и още и ремъка не съм сменил. Поздрави !
  23. Проблема при велуренията е, че се износва бързо. Още повече че трябва да си вземеш нов-Лично в предвид, нямам проблем особено с паркирането както виждате на снимката относно до сила ))Ще си взема спортен волан !
×
×
  • Създай нов...