Jump to content

scorpion7

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно scorpion7

  • Ранг
    Прекъсвача

Profile Information

  • Кара
    honda civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    hisarq
  1. Благодаря колеги за мненията.А някой от вас дали е виждал как се държи хонда след като са и сложили клима-казват ми да не си мътя главата,че проблеми щяла да ми създава,че таблото щяло да ни се разтропа и др.
  2. Здрасти приятели!Жегата започна да ме мори и се питам дали мога да сложа клима на хондичката .И ако мога,какво трябва да знам и да разуча?Сивика е 1.6/113 к.с./1995 год-англичанка.моля,помагайте и със цени(горе-долу каква сума трябва да имам)за да си купя климатик втора ръка,монтажа ще го направи приятел,който се занимава с климатици.Благодаря ви предварително!!!
  3. здр.приятели!изчистих си дюзите,дори и стъпковия мотор със ултразвук и вече навъртях около 350 км.-нивото на маслото се понижи-следователно вече не ми вкарва бензин в маслото!!! -Благодаря за мненията ви-много ми помогнахте .до скоро!!!!!!1
  4. хахаха тва е яко със запалката-мерси колега-дано са дюзи,че съм като болен като не ще сивика........а нещо да знаеш за "абс"-а?????
  5. мерси братле за инфото!утре ще започна със изчистване на дюзите;свещи,кабели са ок.ама смятам че може да е и от настъпване като е студена-бърка ли е много това?При палене няма проблем,сегменти съм сменил,няма колебания в работата на мотора,а пък и често я карам на къси растояния със много ръчка(почти винаги на прекъсвач)все пак си е хонда нали така))ако не се оправи как ще ме посъветваш за темп.датчик-да го сменя ли и него?????и друг колега ми каза че имал този проблем и се оказало пикаещи дюзи-незнам.Мерси още веднъж и дано се справя със проблема.Чао за сега
  6. здр.приятели.вчера с тая латиница се изложих малко,но пак отварям тази тема-сивика ми-1.6 i-113 коня-95 год.забелязах че започна да вдига нивото на маслото и мирише на бензин.казаха ми кво ли не но нищо.ако някои е имал подобен проблем,нека ми помогне-благодаря предварително!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...