Jump to content

Hondae

Фен
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно Hondae

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Акумулатор Accoord

  Благодаря ти, ICJ, за бързия отговор. За съжаление в следващите няколко дни няма как да я карам извън града, да не говорим, че може би просто ще си стои на паркинг... Вече изключвам вс консумативи като идиот по няколко пъти при слизане, само ме притеснява с този полу-зареден акумулатор на паркинг в следващите дни дали няма да падне съвсем?!
 2. Акумулатор Accoord

  Първо - Христос Воскресе!!! Бъдете всички здрави, добри и щастливи!!!А ето го и новия ми дерт....Пичове, веднъж забравих фаровете на колата за 20 мин и акумулатора тръгна да пада. Викам си - не може да е само от фаровете, ходих в сервиз, мериха изтичане на ток - няма. Викам си - айде, може и повече от 20 мин да са били всъщност---Преди няколко дни, оставям колата най-много за същото време (ей тук вече не мога да кажа имаше ли фарове включени, щото друг човек ми се качи в колата преди мен) и кво да видя - акумулатора пак паднал. Дават ми ток, карах два дни из София, отварям капака и кръгчето на акумулатора още стои на Need charging?!Не трябваше ли да се е възбудил достатъчно акумулатора за толкова време? Само да отбележа - нов е!!!
 3. За да бъде максимално безпристрастна и полезна анкетата, моля да гласувате само ако имате впечатления и от двата сервиза. И ако пускате по някое и друго мнение след гласа си, ще е супер. На мен ще помогнете със сигурност, надявам се и на останалите колеги, които ще изпаднат в същата дилема!
 4. Дайте да сондираме малко актуални мнения - Бултрако или Юби ко?В моя случай става въпрос за гаранционен автомобил, до моменнта обслужван само от Бултрако, но нещо не ме кефи отношението там. В Юби ко не съм ходил, но се чудя да рискувам ли да сменям сервиза сега, след като вече в Бултрако познават вече автомобила или не?!Какво ще кажете? Дайде реални мнения и коментари от опита си?
×