Jump to content

BatMitio

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно BatMitio

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude Type R
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Pernik
  1. Беше прехвърлила един зъб,сега върви е не е колкото очаквах ама е добре.Мерси за внеманието и съветите,но месля да я сменям ако някои има интерес в мобилето я имаза колеги от форума специялна цена!
  2. Днес бях на сервиз.Компреся има.Всичко по електрониката си работи перфектно,но пак е сщата работа.Остана само да се види белезите на ремака и да сменя горивния филтър.Ако пак не стане я разглобвам за части!
  3. Утре ще я карам в София,днес трима "'маистори'' я гледаха и всичко било OK.А да питам тоя мотор има ли дебитомер?Защото е със спортен филтър и вместо маркуча е сложена някаква траба.
  4. Свалил съм катализатора пак е същата работа.А тоя педал дето пише по горе намерим ли го остава сакат за цял живот,псле пак нека си пише какво си иска.
  5. Колата е с ръчни скорости а съединителя не боксува просто трудно вдига оборотите, до 100 горе долу върви ама след това спира.Дали не са и големи джантите 16?
  6. [Един човек имаше да ми дава пари и за да не го чакам още 1г реших да я взема и даже не я бех карал.По колата е сменил свещи,масло,ремаци и съединител които до преди 2 дена боксуваше ама сега вече спре сигорно е улегнал.
  7. Добре де това за разхода ще го преживея ама колата е гроб само брамчи защото са и сложили някакво гърне от мотор и нищо повече.Мен ме е срам да я карам защото изглежда доста наточена и спортна а в същото време някои дядка ако настъпи Ладата повечко няма да мога да го изпреваряТова е трагедия направо
  8. Имаш ли представа каде може да я закарам някой да я погледне?Защото харчи и доста бензин около 11-12 извън градско. Колата няма газ.
  9. Колеги от 4 дни карам Honda Prelude 2.0 16V 133ps модел 1993г но усештам че колата не е как трябва на 1 и на 2 скорост горе долу набира ама после грам я няма с 300 зора съм вдигнал 150, толкова ли си върви или има нещо? Иначе е много запазена а двигатела си работи спокоино и тихо.Ако може някои да помогне ще съм много благодарен.
×
×
  • Създай нов...