Jump to content

hrv4x4

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-2 Poor

Относно hrv4x4

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    -
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofia
  1. хаха ти пък си много осведомен, добре че писах тук та да чуеш за нм
  2. брей, това сигурно е дизел ?каква е тая хонда ?
  3. супер мерси много, ще си запиша телефона, аз съм Димитър.може ли да ме посъветваш за автокъщите, къде да гледам и къде не ?горубляне наример ?твойта CR-V откъде я взе доволен ли си, има ли дефекти от предишния собственик ?твойта ли беше със 190 по магистралата на синя газ ?
  4. виж. не съм тук да се заяждам или да ви уча как се кара хонда.казвам това от което имам впечатление и което е си е така, ако някой се е засегнал - негова си работа.сега може и да е скапана хондата на моя познат, незнам, но наистина вие мотора след 100-110 и повече от 160 неможа по магистралата на равното.както и да е, това не ме интересува. интересува ме както му казват тук - харвито аз вече се осведомих какъв мотор има и какво може (на теория), клуба тук не помогна.кажете какво да се гледа за 4х4 модела като се купува.тук ако има някой който разбира(или знае къде има вкарани свясни), мога да предложа срещу заплащане да дойде с мен да избере някоя свясна HR-V.
  5. такава е истината. незнам защо се заяждатае. едва ли заради това ще си взема каквото ми пожелавате;ако имах пари за "немси дарак" щях да го карам вече;имам за HR-V, а за 190 по магистралата - добре, само незабравай че трябва да е нанадолно; и колко си стабилен ? - въобще не си; така че не се хвали;каквото и да ми говорите, няма ли NM - не се хавалете с двигатели;
  6. да, аз междувременно се разтърсих по нета и открих от този форум човека питал преди мен гледах и едно руско клипче в youtube за тази хонда, казаха нещо да се гледа като се купува, но неразбрах какво от форума тука само неразбрах дали е нестабилна в завоите и дали друса много ако е неравен пътя при 100км/ч да кажем.Но съм решил, че такакава искам. 125 коня мотор има с 2 или 4 врати;само за потребителите на CR-V, ще кажа, че за един двигател най-важното е въртящия момент; конските сили е човешко понятие и те не са пълна характеристика;значи двигателя на CR-V 2.0 128 ili 147 коня има същия въртящ момент като на HR-V - 105 или 125 коня - 130NM; между другото толкова е и на лада нива;един познат има CR-V 2000 година и като вдигне 130 и нагоре трака вие мотора(поради липса на въртящ момент, само вдига обороти, което само харчи гориво), че няма смисъл да го напъваш;така че няма смисъл да казвате че CR-V e е по-мощен; дизелите са най-добри, но няма HR-V CR-V за 15к с дизелов мотор;
  7. hrv4x4

    HR-V 4x4

    Здравейте, смятам да си купя Honda HR-V 4x4 2002-2003 125bhp;Никога не съм карал хонда, още повече такава.Може ли да кажете какво да се гледа, когато се избира втора ръка такова возило, сртува ли си, има ли някакви специфични неща за HR-V ?Някой тук ако кара таква, интересува ме шумно ли е в купето, как вози, поддръжка и подобни въпроси.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...