Jump to content

crv honda

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно crv honda

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Yambol
  1. Колеги диференциала блокира само на остри завой и на задна само като завивам.На право няма никакъв проблем.Без кардана съм сега и няма микакъв проблем при движение напред на зад нищо не става. На подемник с кардана се движат всички колела без нищо да блокира или някакъв шум.Диференциала не иска да отпуска/както работи нормално диференциал при разлика в ъгловите скорости на двете колела/ в завой и вътрешното колело в завоя буксува,а на право няма ядове.
  2. колега да ти пратя снимки на диференциала или на пластините.По тях вече нама никакво покритие само метала е останал.НЕ знам дали е чугун или корк с метални стружки,като на пистовите моторите.Някакъв имейл за връзка.Хондата е със всички екстри за модела,може и да има шпер но незнам дали е така.А случайно да знаеш да ли може да се намери диск за навигацията за българия.
  3. Колеги смених диференцияла с друг.Когато тръгна на задна след 3-4м диференциала блокира и колата направо спира , трябва да дам малко напред и отпуска.Идея от какво може да е това нещо.Сложих ново масло от хонда.И понякога при остри завой също блокира и върти на една страна,все едно има блокаж на диференциала.Диференциала е същия като моя стария.
  4. колеги да змаете някой да лепи феродо на пластините на съединителя в диференциала.
  5. Колата е хонда CR-V II 2006г. 2.2 I-CDTI СИВМЕТАЛИК. Сега я карам само на предно предаване,защото от зад въобще не реагира диференциала.Ако някой има идея от къде мога да намеря втора ръка работещ моля да каже.
  6. Колеги пластините на съединителя в дрифа са износени и неможе да зацепи.Питах в хонда и казаха 1800лв. за пакета.Моля ако някой има идея да сподели.
×
×
  • Създай нов...