Jump to content

guslar

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно guslar

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.03.1961

Profile Information

  • Кара
    Хонда ЦРВ
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък
  • Интереси
    Риболов ,класическа и фолклорна музика.

Contact Methods

  • Skype
    dimitar.gaidarov
  1. Благодаря за съветите Ще пробвам всичко , дано разрешим проблема !
  2. Здравейте ! Не мога да запаля Хондата на бензин .Пали когато си иска .Ходих на майстор и установихме , че не се чува бензиновата помпа и я сменихме . Оказа се , че не е от нея защото проблема продължи . Пак отидох на майстор който уж ми запои клемореда, но проблема пак си остана . Вчера обиколих България , палеше от раз .Днес ставам да ходя за риба и изненадаааааааааааааа , няма палене . Моля помагайте !
  3. Благодаря колега ! Утре ще посетя сервиза на Хонда в Стара Загора , за да го сменят !
  4. Благодаря Колега ! Непременно ще го сменя !
  5. Здравейте колеги ! От десет години имам Хонда ЦРВ -98 година 128 коня ! Карам си я нормално , без големи натоварвания ! Скоро ми се наложи да помогна на колега закъсал на яз. Жребчево . Дръпнах го и е проибрах . След известно време при движение в пясък , започна да се чува едно скърцане , и досадно чукане от зад . Проверих маслота на диференциала , беше бистро и достатъчно . През лятото се наложи да мина по пясък на плажа и направо ме хвана срам от това свирене ! Помагайте моля ! п.с. От скоро като подам повече газ се чува едно леко бучене , пак отзад .
  6. Колега и моята прави така , но е автоматик. При отпускане на газта започва да тресе и то при скорост около 70 км. в час най много. Ходих по сервизи , и никой не ми е дал изчерпателен отговор. Съмняват се във вътрешно каре .
  7. Здравейте момчета ! След няколко месечно леко почукване на предно ляво каре на Хонда -ЦРВ -1998 година автоматик ,вчера след прибиране от измиване ,буквално започна да бие отпред в ляво , като имаше биене и във волана при скорост от два три километра в час и дори се надигаше леко двигателя . Имах чувството че колата ще се разпадне всеки момент . Прибрах се много бавно защото чукането беше ужасно ,и я паркирах в гаража. Днес реших да покажа на приятел какво и е и при въртене на волана като я изкарвах, изпука и се оправи .Пообиколихме малко , и установих че друсането беше изчезнало ,а карето чукаше дори по малко . Моля помагайте, че съм лаик в ремонтите !
  8. Клеги,преди малко смених батерията,а проблема остава.Не знам изобщо дали може да се поправи.
  9. Здравейте! Имам Хонда ЦРВ-1998 година,и снощи отказа да работи дистанционното, за отключване и заключване.Моля за съвет какво да направя,и дали е възможно да се отстрани проблема.
  10. Не и знам марката колега,но ще проверя ,и ще ти звънна.Благодаря ти предварително !
  11. Здравейте колеги! Карам от три години Хонда-CRV -МОДЕЛ 98,с вградена печка за затопляне на двигателя.Регулира се с дистанционно,като майката е в жабката.Миналата зима се опитах да я включа,но след известно време ,започна да се чува някакво гадно стъргане и я изклячих от клемата.Не съм сигурен,но мисля че това става при запален двигател.Ако ме светнете какво да направя ще съм ви много благодарен !
×
×
  • Създай нов...