Jump to content

Denis_90

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Denis_90


  1. Вчера ходих с един приятел там до " От Извора " има един Газаджия да пита за една газова да му поставят, та реших и аз да питам за моята нещо.Питахго за такъв "СИМОЛАТОР ИЛИ ЕМОЛАТОР ЛИ " нз точно как се казваше, защото моята Хондичка е с обикновенна газова и ми свети компа постоянно и тои ми вика по добре да си я карам така защото наи евтиния за тая кола струвал около 80лв. :) направо ме шашна :unsure::angry::cool::D:D


  2. За газаджия знам че в СБА-то има човек който си разбира от работата :) Поне от познати съм чувал така :cool: А за Ксенони за по 50-60лв :unsure: Според мен си вземи едни по хубави крушки и ще си доволен :cold:

    Поздрави!

     

    Дане би да е отзаде, зад СБА-то там ти фирми ли кжо има ддз или вътре в самото СБА? Публикувано изображение

  3.  

    Здравейте и от мен!

    Искам да попитам защо моя accord като е на празен ход т.е поинерция ми държи 2000 оборота, и когато спра напълно оборотите си падат автоматично?А понякога си върви както трябва, смисъл пази нормални обороти.Колата е 1996г. 1.8-115к.с., и има АГУ тоя номер ми го прави и на газ и на бензин.:cool:

     

    Благодаря предварителноПубликувано изображение:P

     

    Колега за твоя проблем за оборотите.Почисти дроселовата клапа и обърни внимание на жилото на газта и педала

    .. .

     

    Но колега къде да я намеря тая клапа и как изглежда?

  4. Здравейте и от мен!

    Искам да попитам защо моя accord като е на празен ход т.е поинерция ми държи 2000 оборота, и когато спра напълно оборотите си падат автоматично?А понякога си върви както трябва, смисъл пази нормални обороти.Колата е 1996г. 1.8-115к.с., и има АГУ тоя номер ми го прави и на газ и на бензин.:thumbs1:

     

    Благодаря предварителноПубликувано изображение:P

×
×
  • Създай нов...