Jump to content

Denis_90

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Denis_90

  1. Ако още търсиш Акордчета колега пиши!
  2. Това временце нещо не ме кефи много много
  3. Какво стана ще ходим ли сега утре някъде?
  4. И аз идвам със моята "Баба Яга" :D Неделя в 12:00 пред ОМW-то :D
  5. Вчера ходих с един приятел там до " От Извора " има един Газаджия да пита за една газова да му поставят, та реших и аз да питам за моята нещо.Питахго за такъв "СИМОЛАТОР ИЛИ ЕМОЛАТОР ЛИ " нз точно как се казваше, защото моята Хондичка е с обикновенна газова и ми свети компа постоянно и тои ми вика по добре да си я карам така защото наи евтиния за тая кола струвал около 80лв. направо ме шашна :D
  6. Дане би да е отзаде, зад СБА-то там ти фирми ли кжо има ддз или вътре в самото СБА?
  7. Колеги да ми предложите някой добър ГАЗАджия (познат) да си разбира от работата! И разбрах че продавали скенони за 50-60 лв. знаете ли нещо такова и ако има нещо такова някакви отзиви? Благодаря предварително :)
  8. Дано само да не е в БОКСА тогава но и там да е пак ще се опитам да дойда с някой приятел. А след Ромпетрола някаде другаде ли ходите?
  9. Всяка неделя от 15:00 на Ромпетрола до колкото разбрах .....
  10. Здравейте колеги! Приемате ли и Акордчета кога 6те е следващата сбирка имам голям мерак да се запознаем и да обменин знания?
  11. Колеги моят Акорд понякога вдига до 2000 оборота в движение (поинерция) и мисля ,че е от дроселовата клапа разбрах ,че имало някакъв датчик : Въпроса ми е . Ако го откача тоя датчик дали ще се нормализират оборотите?
  12. Колега за оборотите ли говориш?
  13. Здравейте колеги!Искам да ви попитам колко литра антифриз хваща F18A3?
  14. Виж тук...ЦЪК Благодаря много колега!
  15. Колеги кажете къде се намира тая дроселовата (мисля че така и се викаше )клапа
  16. Колега за твоя проблем за оборотите.Почисти дроселовата клапа и обърни внимание на жилото на газта и педала.. . Но колега къде да я намеря тая клапа и как изглежда?
  17. Здравейте и от мен! Искам да попитам защо моя accord като е на празен ход т.е поинерция ми държи 2000 оборота, и когато спра напълно оборотите си падат автоматично?А понякога си върви както трябва, смисъл пази нормални обороти.Колата е 1996г. 1.8-115к.с., и има АГУ тоя номер ми го прави и на газ и на бензин. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...