Jump to content

zoutlander

Фен
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно zoutlander

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 25.03.1988

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Мда голяма помощ от тука... Подигравайте се... "Астроинженери" . Това 140 коня беше Мазда мх-3 2000 кубика 6-цилиндова.
  2. Ем да питах и почнаха да ми се развиват професорски теми... Да бяхте казали "влиза" или "не влиза" се пак няма ваще пари да харча...
  3. Тука май всички са от инженер нагоре... Що не земете да идете в Формула 1? Карал съм бил кола от 2 седмици... 2 години карах кола 140 коня той ще ми каже че не мога да карам...
  4. Ами колко да е тая скоростна... Чесно казано представа си нямам. И за компа така... Ся че има някои хора дето се боцкат спрямо цени (някои автоморги или някой който купува колата от Германия или Англия за 1000-1200 лева цялата и я продава на 4-ни цени...) има, ама за 2000 лева аз ще ида да си купя една и да си я разхварлям...
  5. Добре де... дали ще дам 2000 лева за мотор който не знам в какво състояне е или дали ще дам 1000 за същото... Ай сметнете си вие... То всеки казва здрав здрав ама... накрая прав.
  6. Ами б18 2-валка втек. знам само че е б18 и е 170 коня.
  7. Еми 1200 лева б18-ка от сивик седан. но е само двигателя. Без компа и скоростите че са продадени
  8. Кво сериозно ли... От 3 седмици я имам тая кола. И да не стане да дам 1000 лева да двигател и той да не влезе.
  9. Искам само да попитам събира ли се б16 или б18 в коша на сивик 5-та хетчбек? И колко горят б16 или б18 втек?
  10. Ами ти кога каза че ще ходиш? Да чакам инфо тогава да не бързам.
  11. Ами кво да ви кажа казаха ми, че трябвало да се сменят само семерингите на самата рейка. И маншоните разбира се. Но не ми се вярва да е толкова скъпо.
  12. Ехеее 180 лева много бе... За около 100 мога да си намеря втора ръка ама не знам от кои коли става.
  13. Здравейте интересува ме дали се ремонтира рейката на хидравликата защото я видях че капе от едната страна, а и маншоните са й скъсани. Ако не ремонтира или излиза много скъпо да зная да търся друга.
  14. Хмм бива като цена... Ама съм принуден да чакам до края на месеца, тогава ще ми платят... А датчиците за маслото къде се поставят?
  15. Здравейте! Интересува ме трудно ли става да се поставят уреди за измерване на температира на масло, амперметър и още някакви такива глезотийки които да се сложат на страничната конзоло или някаде до таблото на лесно видимо място? И ако не е толкова голяма философия кой и къде могат да ми ги свърже?
×
×
  • Създай нов...