Jump to content

Диян

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Диян

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Купувай смело ако е хубава аз имам хонда 5 гех. 1.5 от 7 месеца и откакто съм я взел пари давам само за обслужването. А за частите горивния ми филтър струва 13 лв. а на баща ми, който кара Ауди 80 В3 струва 29 лв. сам си прави изводите. Надявам се да съм бил полезен.
  2. По принцип няма да имам роблем с задната седалка но предните са от мазда мх-3 на тях подглавника е цял с облегалката и затова не съм сигурен дали ще се справя но ако не пробвам няма да разбера. Ако не стане тогава ще търся майстори.
  3. Благодаря ти много за инфото. Вече ми се поразясниха някои работи. Ще пробвам апък да видим какво ще се получи.
  4. Мерси много за инфото. Но все пак мисля да пробвам сам. Някои ако може да ми каже как да сваля страта тапицерия цяла без да се налага да я режа или късам ще съм му много благодарен.
  5. Някой може ли да ми каже как да си претапицирам сам седалките на мойта хонда. Изчетох доста работи дотук разбрах как да оправя всичко по интериора само никаде не се споменаваше как да оправя седалките, апък не ми се дават пари по майстори. М-у другото предните са от Мазда мх-3. Благодара предварително и се извинявам ако темата не е на правилното място. но съм нов.
×
×
  • Създай нов...