Jump to content

zndr

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zndr

  • Ранг
    Начинаещ
  1. даа в доста теми пише че тоя двигател е добър. а да знаеш дали се прецаква ако му се сложи газ?
  2. не е зле офертата ако ходя до враца за огледи ще я прегледам ;-) благодаря
  3. само километрите ми се виждат много иначе не е зле на пръв поглед
  4. и този вариант го мислих ама реших, че от толкова много предлагане на коли в България, не може къщите да не се конкурират за цена/качество и да няма добри оферти.Оферти много но как става така че цените в България са по евтини от колкото в чужбина незнам.За мен лично това означава че намират коли в доста окаяно състояние и в България се позакърпват и се продават на ниски цени. Пожелавам ти късмет дано намериш своята кола по скоро и всичко да е ок по колата.дано. живи и здрави. искам да събера повече мнения и от хора които работят в сервизи да ми кажат безпристрастно мнение.
  5. и този вариант го мислих ама реших, че от толкова много предлагане на коли в България, не може къщите да не се конкурират за цена/качество и да няма добри оферти.
  6. да изпуснал съм ги ама нещо не ме кефят Нисаните макар че ако някой ми даде достатъчно доводи пред другите марки може и да се замисля защо според теб акордеона?
  7. От Благоевград съм. Търся (първата ми лична) кола до 4000 лв като най важните характеристики за мен са 1. разход 1.5 стабилност на пътя/здравина 2. удобство 3. външен вид. Ясно е че ще е на повече от 10г. може и дизел но мисля да я купувам скоро (лятото) и не знам как да съм сигурен дали ще е ок през зимата. Добре ще е да е от 100 до 120 коня. Предпочитам да е за дълъг път, малко оффроуд, и да става за зимата (те повечето японки са добре през зимата от мои непрофесионални наблюдения)Субаруто Легаси най ми харесва ама много харчи така че търся нещо подобно. Най ще ме устройва едно компактно комби, нещо като Баленото, но може и хечове и седани. Ясно че по-горните японки може да са от различни класове но горе долу всички се доближават до това което търся. Хонда - сивиче най малко 1.5 и комби няма да е зле, акорда може и той ама май ще трябва и газ да се сложиСузуки - предпочитам комбито (може и 4 по 4)Митсубиши - много мнения прочетох за 1.8 ГДИ-то проблема е че не можах да разбра кои са пристрастни и кои са професионални Тойота - за карина прочетох най-много добри отзиви, може и корола но с 4 врати и комбиМазда - 323, 626 Тепърва ми предстои да обикалям по автокъщи и най много автомобили от мобиле.бг, които ме интересуват, се намират във Враца.Ще съм много благодарен ако някой ми изпрати линкове от мобиле.бг които смята че ще си заслужава да се видят. Също така ако знаете авто къщи с добър качествен контрол на внасяните автомобили моля изпратете ми линкове. Ако има някой който може да ми помогне при избора ако идвам да гледам в София ще съм много благодарен.
×
×
  • Създай нов...