Jump to content

dido_rdv

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dido_rdv

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Некса споделя още едно менение с риск да стана досаден - преди 4 години моят комшия си закупи ходничка, сивик 1.5 90к.с. 5 генерация която е зверси изтезавана и до днес(студен в ктритични обороти, на всякаде се тръгва с въртене, постоянно издевателстване над японката) и то на ГАЗ но не с газ инжекция а с обикновенна газова и колата не се чупи вече 74 000 км, което е общо качество за повечето хонди. Един от най-добрите ми приятели е с CRX , отнася с нея по подобен начин и пак никакви проблеми относно колата. В заключение ще кажа само, че имам не много голяма практика в автомеханиката, но мога да споделя, че хонда правят едни от най-качествените и дуракоустоичиви автомобили, този които ти си избрал не прави изключение. Следващата ми кола ще бъде точно такъв прелюд, простоо след първият път в който видях такъв се влюбих.
  2. съжалявам за тройната грешка, компа нещо бъгна, моля да бъда извинен
  3. Нека първо малко да обясня за себе си, защото само чета и сега реших да се влкюча. Аз съм сравнително млад водач на МПС (45 000 км - 3 години шофиране, от които последната в Пловдив). До преди година съм шофирал само в малкия град в който живея и в Стара Загора( повечко в Стара Загора). Управлявам Peugeot 405 SRI (122 h.p.) от както съм станал водач (но не това е целта- да ви занимавам със себе си). Искам да дам малък съвет на колегата който си търси хондичка-много добре си се насочил, конете не карат колата, задкормилното устроиство извършва подобен тип манипулация. Мисля че ако я управляваш разумно конете ще са ти от полза, не във вреда. Иначе за прелюд като цяло - не купуваш кола а МАНИЯ както вече бе споделено по-горе.Няма да се повтарям, бяха споделени напълно компетентни, мнения само ще дам още едно малко съветче - ако не си се качвал, качи се и карай палко прелюд, за да видиш каква покупка искаш да направиш, наблегни на показатели като пътно поведение, комфорт в купето, отчетливост на уредите на таблото, положение на водача в купето и съм сигурен че ще усетиш превъзходството на Хонда, поне с мен беше така.
  4. Нека първо малко да обясня за себе си, защото само чета и сега реших да се влкюча. Аз съм сравнително млад водач на МПС (45 000 км - 3 години шофиране, от които последната в Пловдив). До преди година съм шофирал само в малкия град в който живея и в Стара Загора( повечко в Стара Загора). Управлявам Peugeot 405 SRI (122 h.p.) от както съм станал водач (но не това е целта- да ви занимавам със себе си). Искам да дам малък съвет на колегата който си търси хондичка-много добре си се насочил, конете не карат колата, задкормилното устроиство извършва подобен тип манипулация. Мисля че ако я управляваш разумно конете ще са ти от полза, не във вреда. Иначе за прелюд като цяло - не купуваш кола а МАНИЯ както вече бе споделено по-горе.Няма да се повтарям, бяха споделени напълно компетентни, мнения само ще дам още едно малко съветче - ако не си се качвал, качи се и карай палко прелюд, за да видиш каква покупка искаш да направиш, наблегни на показатели като пътно поведение, комфорт в купето, отчетливост на уредите на таблото, положение на водача в купето и съм сигурен че ще усетиш превъзходството на Хонда, поне с мен беше така.
  5. Нека първо малко да обясня за себе си, защото само чета и сега реших да се влкюча. Аз съм сравнително млад водач на МПС (45 000 км - 3 години шофиране, от които последната в Пловдив). До преди година съм шофирал само в малкия град в който живея и в Стара Загора( повечко в Стара Загора). Управлявам Peugeot 405 SRI (122 h.p.) от както съм станал водач (но не това е целта- да ви занимавам със себе си). Искам да дам малък съвет на колегата който си търси хондичка-много добре си се насочил, конете не карат колата, задкормилното устроиство извършва подобен тип манипулация. Мисля че ако я управляваш разумно конете ще са ти от полза, не във вреда. Иначе за прелюд като цяло - не купуваш кола а МАНИЯ както вече бе споделено по-горе.Няма да се повтарям, бяха споделени напълно компетентни, мнения само ще дам още едно малко съветче - ако не си се качвал, качи се и карай палко прелюд, за да видиш каква покупка искаш да направиш, наблегни на показатели като пътно поведение, комфорт в купето, отчетливост на уредите на таблото, положение на водача в купето и съм сигурен че ще усетиш превъзходството на Хонда, поне с мен беше така.
×
×
  • Създай нов...