Jump to content

pharmacist

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от pharmacist


  1. На 10.02.2020 г. at 18:11, CiVic8GEN написа:

    Колеги, от скоро съм с LPG. След инсталацията монтажистът ми каза че колата е по "нов" модел и не може да излъже компютъра да НЕ отчита, че колата харчи бензин, докато върви на газ. Така постоянно си карам на Лампа, единственият начин да рестартира стрелката е да отскача клемите за около 10 мин.

    Някой знае ли как мога да я излъжа тази стрелка? 

    колата е Civic 1.8, 2006г.

    Смени некомпетентния газаджия!


  2. На 7.12.2015 г. at 20:20, Markony написа:

    25.Да питам за един приятел с оригинална газово уредба?

    • Те таково чудо нема.В някои страни са монтирали ГИ в магазина,за да измъкнат 2-3к евро от някой напудрен клиент.В повечето случаи са морaлно остаряли с неясна подръжка и златни консумативи.Като видя редуктор Honda с дюзи Denso и ЕКУ Hitachi може би ще запея друга песен.Изобщо не препоръчвам закупуване на кола с монтирана газ.

     

    Здравейте колега,
    По т.25 искам да кажа, че очакваам да получа 2010г. Хонда Сивик с поставена от Хонда оригинална метанова уредба с въпросните части, които споменаваш и още няколко други разлики в тази връзка!


  3. Здравейте,И аз да се включа в преброяването - 2008 Хонда Сивик Купе, 1.8 автоматик. Прекрасна кола с добра динамика, лесна за управление, приличен разход (не съм го засичал точно), изключително устойчива в завой (лепи като дъвка), тоест много съм доволен от колата, особено от удобството за градско движение да караш автоматик!

×
×
  • Създай нов...