Jump to content

warchorlz

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от warchorlz

  1. Колеги най-после имам парно. Всичко е било наред ,но когато е бил замръзнал антифриза като съм се помъчил да раздвижа кранчето на ръка в купето съм прегънал жилото на клапата на парното и дефакто антифризът циркулира през радиаторчето ,но клапата вътре остава затворена на студено.Благодаря на всички ,които искаха да ми помогнат.
  2. Понеже нямам гараж включих в колата ел. печка и я оставих да затопли за 1-2 часа ,същевременно смених и капачката на радиатора ,но същата работа (опитва се да духа топло ,ама е хладко).Възможно ли е радиаторчето на парното да се задръсти изведнъж.След като смених капачката на радиатора ,вече не прави налягане в охладителната система.
  3. Карам хонда сивик.Преди да стане мн. студено колата имаше перфектно парно.След като паднаха температурите до -20 видях ,че антифриза е замръзнал в казанчето.От тогава колата няма парно ,загрява си нормално ,ходих с нея на 40-50 км.Нямаше никакви проблеми ,единствено парното не работеше.Вентилатора работеше ,но духаше хладно.Помислих ,че ми се е задръстило кранчето за парното.Извадих маркуча ,който влиза в него и на ръка го пробвах - работи.През това време сипах концентрат антифриз и се опитах да обезвъздоша ,намерих обезвъздошитела до главата ,и се опитах да го обезвъздоша ,но то постоянно изкарваше въздох и антифриз.Направи ми впечатление ,че се образува налягане в радиатора.Направих каквото можах ,но не се оправи.ако можете помогнете.
×
×
  • Създай нов...