Jump to content

ivo099

Фен
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ivo099


  1. раздуване на седан 5генерациа от зад задните вежди как и от какво Ще станат. :rolleyes:


  2. колега според мен няма нужда от термостат.а на 80г е горе долу добре да отваря ако ще слагаш то маслото няма да ти вдигне повече от 90-95 гр. поне според мойто съдя колко гр. даржи.надявам се да сам бил полезен. :lol:


  3. пич по твойта логика с генерация и спортен филтар една д15б2 ще стане 115к.с ами ако е така то няма да има смисал да си слагаме пълни инжекцйони ,турбини и т.н. него разбирай като подигравка но говориш глупости.


  4. нищо режеш плюса от левия габарит но не ,който отива за габаритите от пред и от зад на колата демк външните а за осветлението на самото табло и го прекарваш да минава през копчето то ти е реголатора с реостат е вътре .а за самиа кабел излиза от ключа на фаровете и мигачите.надявам се да сам бил полезен.


  5. сваляш семеринга на вала пробиваш дупла 8м в болта нагряваш яко и отвиваш с спилководач.ако не стане вадиш спилководача и с др. болт може да одариш по тоя няколко пъти и старата процедура.това да сменяш вала да го сваляш са пълни глупости надявам се да се справиш :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...