Jump to content

Pelude

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Pelude

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 21.01.1969

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude-IVg.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Козлодуй

Последни посетители

2146 профилни разглеждания
  1. За съжаление си много прав. :)
  2. Позор, как може, това на нищо не прилича. Нека не си кривим душата, от облия сивик насам, дизайна на сивиците е ужасен. Това не е автомобил със спортен дух, това е жалко подобие на костенурка бе!??!?!?!! Не го ли виждате, прилича на Квазимодо. Няма го ниския заплашителен силует, намусената муцуна, прилича на фолксваген поло, една педя разстояние между предната броня и асфалта, за праговете и задната броня да не говорим, китайска колиба!?!?!?! Направо ми се повръща. Много съжалявам, че съм откровен, но това не е автомобила, който си представям като нов модел на вездесъщата HONDAАААААААААА!!!!!!!
  3. Аз бех бацовото, но още не ми е готова колата за изложения, нооо и това ще стане, ако разбира се не ми го вземе щерката. ;-)
  4. Бъркаш се пич, моя беше най-мръсен, но малко стоях. За да не се чудиш, аз бях с врачанския черен прелюд,дето си тръгна доста рано. Но обещавам следващия път да се задържа по-дълго. :-)))
  5. Е това вече е точно пояснение.Много благодаря, вече съм ориентиран. Айде до неделя, ще се видим на указаното място и указания час.Поздрави. Пако <
  6. Пичове, дайте някакви телефони за връзка.Моят е 0888147319 Павлин (Пако).
  7. Еййй, ще тръгна от Козлодуй, ако не се организираме ще съм много разочарован.Как ще намеря мястото не ми е ясно, но ако ми даде организатора телефон за връзка, ще се оправя някак си. :-)))
  8. Разбрах ви прекрасно, никога не проверявам окачване на подемник. Винаги е стъпила на колелата си.Що се отнася до шарнирите, вадих ги и ги проверявах и на ръка, ако ме разбирате. Стабилизиращата щангае със сменени биелети и тампони, всички тампони по окачването са проверени със щанга, включае и самара на окачването и спирачните апаратиотзад (направен е тест на ръчна спирачка), направено е пълно разоборудване на багажника + сваляне на бронята, проверка на гърнетатаи резервоара. Единственото до сега, което не съм проверил са горните тампони на амортесьорите, долу на ушите са препипани, самите амортесьорисъщо могат да тропат, но малко се съмнявам в тях.За това ще проверя и тях и ако сте познали ви каня на почерпка.п.п. Майстора съм аз, извинени сте предвариелно. ;-)))
  9. Много ви благодаря пичове.Ще се спра на тампоните на амортесьорите (като се натрупа окачването с лед понамалява тропането), всичко друго е пипнато.Благодаря отново. Поздрави П. Пасков Prelude. :-)
  10. Pelude

    Тропане Prelude

    Помощ, ако някой може да помогне със съвети.Как да отстраня тропане в задното окачване на Прелюд 4ген.?Всичко е проверено и според колегите (майстори) е наред.Благодаря предварително. :-)
  11. А ето ме и мен, старото куче с младежкия автомобил. Защо по дяволите не ми дават да си кача снимките?
×
×
  • Създай нов...