Jump to content

gope7o

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gope7o

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 14.10.1987

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Костинброд
  1. Колега бушоните са ОК,буксата е захапала яко и тя е ОК.Обаче датчика не от към буксата а от долната страна където лежи на скоростната кутия е омаслен.Одеве като и направих едно кръгче вдигна стрелката и заработи идеално и кактоси беше добре стрелката притрепери и падна на нула и край.Направи същото както онзи ден.Най-вероятно проблема еот датчика ти как мислиш?И ако евентуално е от него знаеш горе долу колко пари струва това чудо. ПОЗДРАВИ!!!
  2. Мерси много колеги след малко ще ходя да проверя датчика,буксата и бушона.ПОЗДРАВИ!!!
  3. Мерси за изчерпателния отговор колега обаче мисля че проблема е друг защото на купето всичко е електронно и няма жило никъдеБлагодаря все пак ПОЗДРАВИ!!
  4. Здравейте колеги искам да ви питам някой от вас имал ли е следния проблем:Значи вчера както саи карах и изведнъж километража ми отказа падна стрелката и крайвсичко друго иначе си бачка температура,гориво,оборотомер мигачи абе всичко с изключение на километража.На някой колега ако се е случвало така кажете как го оправихте.Става дума за Сивик Купе 1994 Д15Б7.Мерси предварително
  5. Моята музика е за 1200лв, 4 чисто нови гуми с джанти, нова газова и доста екстри по ин- и екс-териора. нямам нито каско, нито аларма (само граждаснка). Ако ти е писано ако ще и в държаваната хазна да я държиш пак ще ти се случи. Да прав си колега аз на моята красавица също нямам нито каско нито аларма обаче все пак мисля,че това са неща който са задължителни имаш поне малко спокойствие.А и недай си боже ако се случи имаш 1 коз...... ще си ти я платят застрахователите така,че може да не си видиш повече любимото возило но поне ще си вземеш парите.Към колегата Tonchev - много кофти,стискаме палци да си ч намериш и да е невредима.УСПЕХ
  6. Колеги днес си купих ангренажен ремък Гейтс и ангренажна ролка NSK,кажете ми ако някойот вас е ползвал тези марки какви са му впечатленията добри ли са,прецакал ли съм се и т.н.А колата за която съм ги купил е Хонда Сивик 1.5 16V 101 к.с. 1994 Купе -Американка.
×
×
  • Създай нов...