Jump to content

mrgeorgiew

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mrgeorgiew

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 29.03.1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Мисля да приключа с проучването, мерси за отделеното време!Като се оборудвам със возилото ще споделя впечатления:-)
  2. Една грижа преди покупката отпадна:-)А често ли се случва да съжалявате, че е с две а не повече места?За момента си мисля, че са ми достатъчни, все пак си я купувам за мое удобство, а не за такси.
  3. Съгласен съм със всички и найстина качеството си има цена, и мисля да я платя.Пуснах темата не толкова за да разбера за колко мога да си я намеря, а за да разбера кой какви проблеми и разходи е имал по колата, за да се подготвя психически и да знам какво ме очаква. Най много ме притеснява тавана. Дали тече и дали се наемат да го оправят по сервизите.
  4. Все пак колата не е в производство от 13 години, а и не очаквам да намеря модел от '97 за тия пари.Не съм на ТИ с колите, но моето мнение е, че за тия години, 6К...множко ми се виждат.Съгласен съм, че е "уникален уникат" :–), но с 6К избора на кола се разширява доста, но пък не са ми толкова присърце колкото хондата. Възможен е и таван от 5К.Работата е там, че искам да си я взема тая кола, и ще си я взема. Но искам някой да ме убеди защо тази, вместо например някой голф, А3 или някакъв "френски парфюм" (както казва един колега от работа, without offence). :-)
  5. Здравейте,Решил съм да си купя някакъв дел сол, без значение какви екстри има или няма. Цвета също няма значение, стига да не е розова! Ще ми е първа кола. Търсенето и вероятно покупката (ако намеря) ще се осъществи края на септември/началото на октомври, ако съм взел книжка дотогава.Изчетох доста за това какво да гледам като си купувам кола. Изчетох и доста от обявите в Купувам/Продавам във форума и по различни сайтове за обяви. Сравних миналогодишните цени с тазгодишните и мисля, че в момента са м/у 3 и 4К, зависи от екстрите. Не бих дал повече от 4К, освен ако не е с повечко екстри и мощност. Питането е ориентирано към хората, които имат (са имали) такъв модел.Който има време да сподели от какво е доволен и от какво не е. Да предупреди какво да очаквам като си я взема. Какви разходи имат по колите, колко е скъп ремонта.Разпитвах колеги и приятели, всички ме ориентират към нещо немско, но...влюбен съм. ИСКАМ ДЕЛ СОЛ:–)Най-много ме тормози въпроса какво е случва през дъждовния сезон? Има ли наводняемост в купето?Мерси и със здраве:-)
×
×
  • Създай нов...