Jump to content

HONDA CIVIC 79

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HONDA CIVIC 79

  1. Колега аз също свалях акумулатора за повече от 2 часа и като почнах да я карам ми направи впечатление точно това,че оборотите и бяха по-ниски от обикновено,но след малко каране всичко си дойде на мястото явно и трябва време да си направи оригиналните настройки.
  2. HONDA CIVIC 79

    A 98-H

    Здравейте колеги,от скоро реших да карам сивика само с бензин 98 и съм приятно изненадан от разхода. Въпроса ми е проблем ли ще е да я карам само с него?,аз мисля че няма да има но искам да чуя колеги по компетентни от мен.
  3. На тези хонди им е слабото място явно,мойта е същата и течеше под лайсните от точковите заварки на тавана свалихме ги почистихме и с лепилото с което лепят джамовете и готово.
  4. Намерих ги най накрая тези накрайници в евро 07 на марката "555" japan.
  5. Явно никой колега с английски сивик не ги е сменял тези накрайници и все пак ако има някой нека ми помогне че тропат ужасно
  6. Реших да ги сменя тези вътрешни накрайници но ударих на камък понеже само на тези англичанки вътрешната и външната резба са еднакви по 14мм.а продават само 12/14мм.и какво направих сложих си ги пак старите,имат лек луфт и може би ще изкарат още известно време но какво правим като станат нацяло за смяна и ги няма отделно от рейката? Не знам някой колега чувал ли е за това че ги разглобявали сменяли някаква втулка грес и ставали като нови.Ако някой има решение на проблема ще съм му благодарен.
  7. Колега а вътрешните накрайници проверихте ли ги защото и от тях тропа гадно по дупките.
  8. Здравейте колеги.Направи ми впечатление че като работи климатика от маркучето за конденза не тече нищо,това нормално ли е или има някакъв проблем.Климатика работи много добре,не тече вътре в краката от което съдя че маркуча за конденза не е запушен,но от него излиза студен въздух,дали му трябва повече време работа за да текне представа си нямам.
  9. Здравейте колеги въпроса е следния:като е загрял нормално двигателя,като запаля вместо да се вдигнат оборотите и после да паднат до нормално те падат и после се нормализират и си работи добре това става само при палене иначе като освободя от скорост отиват до нормалните.Някой имал ли е подобен проблем,Колата е сивик англичанка с мотор D14A8.
  10. http://oilcity-rb.ru/smazochnye-materialy/maslo-dlya-legkovyx-avtomobilej/maslo-dlya-mexanicheskix-korobok-peredach/category/product/133-maslo-dlya-mehanicheskih-korobok-peredach/3548-transmissionnoe-maslo-castrol-manual-ep-80w-90-gl-4-1lстава ли?
  11. Здравейте колеги отново съм собственик на Хонда и съм много щастлив.Колата е Сивик 97г.англичанка с 5 врати хетчбек с мотор 1.4 90 коня.Страхотна колица вози добре и върви също много добре.Преди имах сивик 5-та генерация после акорд 5-та смених ги с други марки коли но за мен няма по добра кола от Хондата затова се върнах към нея.
  12. Пак тече мамка му вчера като валя и гледам от лявата страна точно около сенника пак едно петно,значи не е само от стъклото.Днес махнах лайсните които са отстрани и ми направи впечатление че има малки шуплички и ме съмнява че може да е от там,сложих силикон под лайсната,залепих я и сега пак ще чакаме поредния дъждовен тест.
  13. Колеги оправих стъклото като отидох на автостъклари,там намазаха стъклото с пяна и отвътре надуха с компресор за въздух и веднага почнаха да излизат балони откъдето тече.Почистиха и запълниха с тяхното лепило след което ми сложиха гумено оплътнение и го фугираха пак с лепило.Надявам се да е станало,сега като я измия ще стане ясно.
  14. колега отвътре как свали тавана,малко не ми се рискува защото имам чувството че ще ми се разпадне и после няма правене.
  15. Не съм още,питах едни стъклари и ми казаха че ще го оправят,как не знам те си имат начини.После един воден тест и ако издържи добре ако не пак там докато стане.
  16. Няма шибедах и е много странно от къде тече
  17. Имам следния проблем,когато вали ми тече точно където са сенниците.Оплътних със силикон стъклото от горната част но продължава,ако някой е имал същия проблем нека сподели как го е отстранил.Колата е акорд 94г.Благодаря.
  18. а защо понякога не дава да я чукнеш? и това реле не е ли по добре да се смени отколкото да се презапоява?
  19. Интересува ме центровка на момента на запалване,а релето си цъка нормално,интересува ме така ли палят или има причина,защото според мен ако всичко е нормално трябва да пали на зъб или поне като е топла.
  20. Здравейте колеги.Карам сивик 1,5 моно инжекция и искам да попитам някой неща.1-Прави ли се центровка на двигателя и как?2-Регулират ли се клапаните или са с хидравлични повдигачи?3-Защо не пали веднага а повъртява няколко секунди, а някога веднага?4-Смених си свещите и сложих NGK-каквито си пише на двигателя5-Ще се радвам да чуя компетентни отговори.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...