Jump to content

Panteca

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Panteca

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 13.10.1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Шумен
  1. Четох из разни каталози из нета, че за Д15з6 в-тека се включва от първа до четвърта предавка над 2500 об./мин и над 3500 об./мин на пета предавка. Не мога да кажа къде точно го гледах, но съм сигурен, че е така :Р ПС: Все пак значи не е от в-тека тоз "кик", ще потърся проблема другаде.
  2. Да, но на мен ми се случва и на под 3000 об. Може да започне и на 2000об. може и на 2700об. на пета предавка без значение, стига само по-продължително да съм поддържал тези обороти. Не знам може ли в-тека да ми се включва така безразборно. Интересно ми е от какво е породен този "кик"(това отпушване на двигателя), при положение, че дават по документи, че в-тека се пуска на 5 предавка при над 3500об.
  3. хахаха голям смях до тук.Та на мен какво ми се случва. На околовръстното в София правя десен завой на червено, и бам стоп палка. Почват едни заплахи, че ще ми вземат 20 точки, че акта бил 300 лв и разбира се въпроса "е сея ко праим". Викам му пиши там. Той ме гледа и ми вика "е сеа момче няма за ко да ти вземаме кнжката - сложи в документите колкото сметнеш за неоходимо и ела пак". Аз веднага добре. Влизам в колата и гледам в портфейла си 4 банкноти по 2 лв. Мале, викам си к'во ще правя. Решавам да му дам 6 лв и с другите 2 да пия 1 бира. Нося му документите - в тях парите, отваря ги той и почва: -Абе момче к'во е т'ва бе? Тук за по 1 кафе нямаме с колегата. Обяснявам аз, че тва са ми всичките пари, а на тоз взе че му стана гузно, че ми взема всичките пари и ми връща 2 лв и ми вика- ето и ти да пийш едно кафе. Отказах да ги взема с претекста,че има кой да ме черпи 1 кафе. Качих се в колата и заминах. Още не мога сам да си повярвам на случката.
  4. Panteca

    D15z6

    Здравейте колеги, проблема ми е следния. Карам си аз d15z6 и си подържам постояна скорост на магистралта на пета,свети си есоn и изведнъж бум - колата почва да набира осезаемо все едно се вклучва в-тека, econ не изгасва докато не мине 3000 об. както обикновено, и така си набира до 130-140 км в час от 110-120. Случвало ми се е и на 3, 4 скорост да го прави но при по-продължително каране на същата скорост. Ще се радвам да ми помогнете с определянето на проблема Опитах се да намеря нещо по проблема но нищо.
  5. Колега и аз имам същия "проблем". Обаче си мисля че е повече проблем. Мойта кола е D16Z6. Много ми е интересно от какво е породено това ритане, ако някой знае нещс да помага :-)
×
×
  • Създай нов...