Jump to content

pianiatmaistor

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pianiatmaistor

  • Ранг
    Начинаещ
  1. TAZZZ заповядай в сервиза с майка си ДА И ОБЕСНЯ ЗА ЛАГЕРИТЕ
  2. Спрете се бе капацитети!!!!!!!Нека напише някой дето техническите му познания не граничат с тези на маймуна!!!!!!
  3. Здравеите,аз съм Борко единият от безхаберните монтьори на Иво Роилев ( тва за хората които четат между редовете).Ето наща версия по въпросът не, че е по различна от на Фил :Преди нова година доиде Роилев с виеща кутия, беше му обяснено ,че за да стане както трябва кутията трябва да се сменят всичките шест лагера.Но тъй като не му хареса сумата , се смениха само три (който бяха най-зле), два на диференциала и един на първичния вал при опашката (последователноста вече я знаете) След около шест месеца се чупи вторият несменен лагер на първичният вал, от което се повреждат муфите на пета скорост. Сменихме муфите пробвахме колата има леко виене на 4-та, вследствие на счупения лагер ( при разглобена скоростна кутия такова нещо не може да бъде видяно, повредата е в зъбите на колелата на четвърта скорост), доказателство за това е ,че Ройлев не се е оплаква след първия ремонт да вие 4-та скоростЗа да няма недоразбрали прочетете някъде проектиране на зъбни колела от раздел механика !!!Обесних на Роилев ,че често се случва наранени зъбни колела (вследствие на изхвърчало парче от счупения лагер) да вият и след време да улегнат Те не улегнаха и му се обесни че трябва да бъде сменена 4-та скорост, аз бях готов да сваля кутията за моя сметка а той да плати колелата за 4-та. Но тои прецени че е по добре да направи скандал (ние трябва да платиме щетите по скоростите а това няма как да стане просто вината не е в нас) и да изсипе един куп лъжи тук във форума!!!Отново за тези които четът между редовете ще напиша, че грубият език не е започнат от нас, а от една дружинка които щяха да идват да ни бият и тем подобни смешки !!!А на Иво мога само да кажа, че педесет сервиза да смени и оплюе в този форум, без части няма кои да му оправи колата !!!Довиждане и успех със сервизите и "безхаберните монтьори" !!!
  4. Колега INSULIN.тези дни ще напиша нашата версия по случая и прецени сам кой е прав,щом си в този бизнес.
  5. Ако вината беше в нас,кутията на Ройлев до сега да беше оправена гаранционно и нямаше да се стига до тези безумни теми!Не съм длъжен да свалям скорости всеки ден без пари,защото Иво е решил да си сменя лагерите в кутията един по един,след като се счупи някой от общо 6 бр.
  6. Здравейте аз сьм Боби или както ме наричат всички Борко. Аз съм другият "безхаберен монтиор" на Иво Ройлев (магнум) изкам да попитам Ройлев относно падналият спиравчен апарат : КАКВО СЕ СЧУПИ ?????Защото лично според мен спирачничт апоарат изобщо не е падъл.(защото при падъ не на спирачен апарат няма начин да няма трайни последствия)за друго мнение попитайте?Омбре или Владо от Горубляне ,който работи вече при Омбре ако не знаете!!;)1.спирачен апарат2.спирачен диск3.шенкел4.скъснан спирачен маркуч5.наранена джанта След два месеца "Ройлев идва за друг ремонт и ни обеснява че му е паднал спирачният апарат и са му го сложили и той си е тръгнъл (все едно не му е паднал спирачният апарат ,а антената на радиото ????????????????)След няколко дни ще напиша мойта теза за ремонта на скоростната кутия .Зашото в момента съм заетА ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ НА БИЯЧИТЕ ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ
×
×
  • Създай нов...