Jump to content

BH7330BK

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BH7330BK

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Preluded прав си че случката е абсолютно всекидневна и нищо особенно/не затова пуснах темата/ - точно за това беше най-голямото ми учудване ,че просто не спряхме да се разберем.Извинявам се за думите за девойките/всъщност почти не ги видях ,а просто бях ядосан/ Тва няма вече занчение щото човека излезна на място и си поправи грешката.Темата вече е за катинар.
  2. Да браво ,че не си замълча или пък даже още по-лошо/това и очаквах/ да почне да псува и да заплашва по телефона.
  3. Слушам ся че reddek се свърза с колегата /за което браво за доблестта/да се разберат.Само незнам защо трябваше да става по този начин :)P.S.За да не остават недоизяснени неща.Вероятно Редек се е бил ядосал сутринта ,че колегата е минал от дясната страна на безумното кръстовище на семинарията /което законово е неправилно,но всеки който минава там сутрин му е ясно ,че кръстовище за четири платан е разделено на три ,а за на дясно почти няма хора за разлика от на право/ ,но той/колегата/ си спря в завоя на трамвая да изчака хората направо да минат и да не запушва самото кръстовище.Двете коли обаче се оказаха прекалено близко и Редек незнам по какво причина реши ,че го "запущваме нарочно" и продължи.До тук лошо няма ама като видя че огледалато пука пак продължи и после изчезна .
  4. reddek как точно ти взе предимството като беше спрял / сега не ми разказвай че е бил виновен щото на семинарията е бил в дяно и се е мушнал за да не задръства кръстовището /.След това ти направи доста знаци че няма да можеш да минеш и ще му отнесеш огледалото ,ама ти реши че си с предимство и го отнесе цялото.Защо не спря полицията да реши кой е виновен след като си толкова сигурен в невинноста си?Къде видя да пиша ,че не сте говорили - точно обратното и ти изхвърча от долното кръстовище.
  5. Пуснах тука темата щото видях лепенките.Лоши шофйори дал господ.Учуди ме тоя как си потегли.Ако знаехме че така ще напарви ,или бяхме го хванали бая бой щеше да хапне ,нищо че беше с две грозни кифли в колата.
  6. Честно казано нищо конкретно.Идеята на темата е нещо като "стената на срама".Иначе някой ако знае къде спира въпросната кола/вероятно в студентски/ да казва
  7. Първо го настигнахме и колегата му чукна на прозореца и той не разбра/или се направи/ ,после спря зад него на светофара/където е снимката/ и отиде при него и му казва за огледалото ,светна зеленото и пича си отхвърча /голям наглец излезна/.
  8. Ми имаше стикер и си беше играл да си взема пласмаска на номера/то се вижда от снимката/.Само не разбрахме нарочно ли имна през огледалото или просто не може да кара - щото колегата му направи хиляда знаци през джама че няма да може да мине
  9. Тоя на снимката /член на вашия форум/ ни отнесе огледалото.
  10. Ето един член на форума с който hondabg.com може да се гордее напълно и да се порславя надлъж и нашр: Въпросния "шофйор на МПС" сутринта "зорлем" отнесе огледалото на колегата и избяга.Мисля ,че можете да бъдете напълно горди от вашата "представителна извадка" окичила колата си с лепенки.Органите на реда работят по случея и въпреки ,че вероятно наказани няма да има ще се радваме да го разкараме няколко пъти до съда.
×
×
  • Създай нов...