Jump to content

jdg

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно jdg

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Не знам на цифрите от техническите данни ли да вярвам или на субективните усещания?Плюс това - на Сивика въртящия момен е 120N, срещу 137N на Каризмата(тежи само с 15кг. повече)!Някой, ако може да ме убори!
  2. А кое е по-добро това: link или 4врата англичанка?
  3. Хм! Май започвате да ме убеждавате! Да взема и аз да стана един от вас! Само не знам за динамиката нещо да не бъркате: на Каризмата 1,6 90к.с. и дават 0-100км/ч - 12сек., а на Сивика 1,4 90к.с. - 13.3сек. (http://catalog.auto.ru) Може би по-динамичен е този с 1,5 двигател и 114к.с (май VTEC се водеше)? Да взема да прежаля данъка(повече от 200лв. на година ) - поне ще карам наистина динамичен автомобил. Не знам само става ли газова уредба на тези двигатели - да компенсирам многократно по-високия данък?
  4. Точно това май ме дразни най-много и се надявах след 98г. да са пооправили нещата, но както разбрах тук, надеждите ми са били напразниМен ме кефят по-обезшумените автомобили, пък и с 90к.с. какъв спортен дух, какъв рев на двигателя?!
  5. Благодаря ви много момчета и момичета! Определено търся семейна кола, не по-стара от 10год. - японска марка, а доколкото знам четиривратите Хонди са предимно английско производство - на една и съща поточна линия с Ровър(както и Каризмата на поточнaта линия наVolvo S40/V40). Но това едва ли е решаващо за качеството на сглобката - все пак в тези години японците правят инвазия на европейския автомобилен пазар избягвайки акцизи и мита с изнесено производство. А с лошо качество едва ли биха пробили на европейския и американския пазар(американските Хонди лоши ли са?). Пък и изборът ми на марка не е много голям - Хонда Сивик, Тойота Корола- много са грозни в онези години, Мицубиши, Мазда323(626) - харчат доста, по-новите купета са грознички, Нисан Примиера- много ръждясъли Нисани видях пък и през 97-98г. са в криза и Рено ги купуват.И, ето, изборът ми не е много голям Плюс това трябва да е до 101к.с. - в нашия град данъкът е на тавана, да става газова уредба...
  6. Здравейте!Предстои ми покупка на автомобил и се колебая между Хонда Сивик и Митсубиши Каризма.Какво бихте ме посъветвали?Возил съм се само Хонда, произведена преди 1998г. и ми се стори шумничка. Същото ли е положението и при тези, произведени след 1998г.- с новата маска и емблема отпред?
×
×
  • Създай нов...