Jump to content

kalin asenov

Фен
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kalin asenov

  • Ранг
    Начинаещ

Последни посетители

3277 профилни разглеждания
  • lekk

  1. Трябват ми размерите на тампоните на цялото окачване на црх 2 ген. искам да си ги правя от полиуретан но нямам размерите. благодаря
  2. krasi ladata значи може да влезем в голям спор майстор с майстор да спори.
  3. krasi ladata много ги разбираш кое къде била удряна или радиатори ела да видиш колата и после говори. Все пак колата е моя и много добре знам дали е била удряна или не и радиатора и фаровете и бронята а за километрите това си е на табло. Вие като купувате кола първо разпитвате цяла България ли
  4. Да взема отношение по обавата колата е моя правена от мен за мен за цената направете и вие кола да изглежда така боядисана на цяло гуми джанти 9j раздута, имам възможноста да я направя с това се занимавам (бояджия съм) колата я продавам причината че ми трябват пари (имам строеж които трябва да се завърши) ако не се продаде на пролет и слама БГ номера и каране това ми е втория crx първия беше черен пак раздут с бели джанти 9j с доста повече работи по него но и цената му беше друга ..го купи един колега от форума от варна За повече информация на телефона.
  5. Ето една обява за добър crx http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11312573156827185
  6. Имат ли разлики и какви? > валовете на д16з5 д16а9 и zc1. и взаимнозаменяеми ли са ?Zc1 имали по голям лифт тизи на д16а9 еднакви ли са с зц1.
  7. Колите са сивик 4 ген. седан и црх. Интересува ме дали предниците на двете коли са едканви Рогове , носачи ,предно стъкло, магаре, рейката, фарове брони, калници капак и задните носачи дали да еднакви (сивика е с барабани отзаде а црх-са е с дискове) а носачите дали са еднакви.благодаря.
  8. Добре я някои може ли да обясни точно този х22 мотора как се поставя кое се преправя.. и при b18c4 мотора как седят изобщо работите с поставянето на моторите, ако някои обясни ще е доста добре и ако има някоя снимка перфектно дса е предобие представа.
×
×
  • Създай нов...