Jump to content

fery

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно fery

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Благодаря колеги за указаното внимание ... наистина и ще взема да ви послушам, болно ми е малко ..ама какво да се прави Принципно внасям коли и ми изпадат чат пат такива японци, аз съм си фен. Сега карам TOYOTA CELICA GT 170 HP 97Г,надяавах се с този прелюд да си начеша крастата , но на този етап с този тип тириник прелюда няма как да е по барз от селиката.. и онзи звяр много бяга.Преди това карах CUVIC COUPE Z6Y8.... доволен бях , но ми се преиска пове4ко да бяга пък и несстоеше на патя като прелюд и селика...Като споменах това с повечето мощност , всячески се опитвах да да избягам от ТУРБОТО..но сега с този типтроник съм в изходна позиция , мисля си за няколко варианта , CELICA GT FOUR.. която ве4е е с турбо и 242 к.с или INTEGRA но за тази колица колица трябва много да (плюнча) ,иначе какво да ви кажа, тези две марки коли са ми на сърцето , други неща и непоглеждам и не ми писва от тях ,което е най важното ...охх айде стига толкова от мене че станах сантиментален ...пишете ако нещо ви хрумне н....благодаря ви....
  2. Колега Al_Capone' ,благодаря ти за вниманието... ще се старая повече за в бьдеще.що се отнася до намеренията ми да сменя кутията те са най вече заради ускорението.
  3. колеги здравеите,искам да сменя типтроника на prelude H22 5 та генерацияр, вазможно ли е това и към кои да се обарна .... аз съм от софияблагодаря предварително..
×
×
  • Създай нов...