Jump to content

voodooavenger

Фен
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно voodooavenger

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Fn 2 Type R
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

1531 профилни разглеждания
  1. благодаря за предложенията колеги.ще помисля а защо се насочих към mugen защото го намерих на мн добра оферта а и си мислех че mugen си е mugen.а когато се реша ще поразровя пак да разгледам иначе го намерих за 600 Лева което ме насочи към него специално.
  2. благодаря ти за отговора todorov365 и на другите по горе.вече ще съм уверен и ако ги надуша пак ви ги поствам и щипвам един комплект.
  3. Съжалявам, но не мога да намеря обявата. Гледал съм я на тел. и не мога да я намеря. Звънял съм дори на подобна обява там, но не знаеха съвместими ли са, всъщност не искаха да поемат отговорност и така реших да питам най-вещите в темите с нашите коли. Ако открия обявите, ще ги постна. Благодаря.
  4. Даже не съм го виждал този тъпир. Но като цяло, за сега съм мн.доволен от колата,жена ми е със същата type s 2.2 дизел 2008 от 1 -2 години, но сме се поглезили с всички за модела екстри и сме мн доволни за сега, благодаря.
  5. Не, моята е от Англия и реших да си направих кефа, и да я докара, та аз съм и втория собственик. Идеята ми беше точно за това, да не променям и да се мъча да заблуждавам електрониката на колата, като щом пасва, си купувам от отпред до гърнетата. Нови ги има в интернет от mugen rr пълен комплект и да не ги мисля тея букси, и ламбда сондата. А и мисля, че то ще е по-добре от др. не разбирам, мн.мн. извинете, ако бъркам и благодаря за информацията.
  6. Съвместими ли са генерациите на civic Fn2 Type r и mugen rr от 2008г? Искам да подобря сивика си ,възможно с оригинален детайл. Благодаря .
  7. добре ве пич тампон това ли е проблема думата съжелявам,че я збърках.
  8. не не се обиждам приемам всякакви съвети.мога да го направя свалял съм двигателя на старата си кола и на баща ми на колата но искам да стане качественно и не съм барал до сега хонда и ме е малко шубе да не направя няква мизерия така че и аз съм решил да е в сервиз все пак съм барал немски трактори голфъ и поло така че мисля да е сервиз се пак държим на марката ХОНДА
  9. благодаря ви за отговорите ще опиша какво и има точно за сега открих само горен и долен маншон отпред и отзад маншоните както каза колегата и накладки друго не съм проверявал за сега ще отбележа благодаря все пак държа да кажа че лично според мен е наи добрата кола спестявал съм две години за да мога да си купя и за да мога да я оправя не бих се отказал сега но все пак исках да попитам от наи верните фенове на марката да ми вдъхнете увереност. благодаря още веднъж.
  10. значи имам колата от 1 година и понеже кризата ме одари мощно и неможех много добре да я подържам и сега окачването и е леш и реших да я оправям доидоха стинки.та въпросът ми е защото чух много спекулации отностно окачването на сивика че било кекаво.искам да си дадете мнението по този въпрос и кои колко време искарва с окачване по наще разкопки по улиците.ще съм ви много благодарен.
  11. аз маи го измислих как ще стане ще махна старото пластмасовото и просто хващам новото утре ще гледам да направя някояснимчица ако се върна по рано от работа мерси все пак де
  12. кво общо има уласката с митсубиши би ли ми обяснил крилото седи много добре мога да ти кажа даже а и не съм искал мнение дали ти харесва а просто дали ще издържи напана сори ако ви се струва тъпо но е криза няма стинки а пук и много добре и седи крилото моля за помощ
  13. искам да попитам имам сивик 5 генерация хеч и ми подариха едно антикрило от ево самоче проблема е че за да седи максимално добре трябва да го хвана някакси за пластмасата на багажника тази която е малкото стопче та въпроса ми е някои дали е запознат с това дали ще издържи там ако го хвана ..... мерси предварително
  14. искам да попитам някои дали е запознат под какъв ъгъл трябва да са огънати трабите за въздушнияфилтър за да мога да го сложа на мястото на стрария над фара говорим за 5г хатч ако има значение д16з6 благодаря предварително.
  15. искам да попитам потърсих във форума за свещи нгк моята колица е хонда сивик хатч д16з6 е мотора какъв номер на нгк са подходящи за моята колица.
×
×
  • Създай нов...