Jump to content

kraken

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kraken

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 11.05.1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Да обаче не просто да се превклучват от сини в червени, а ако може бавно да прелива в червено сякаш с вдигането на оборотите става като необоздан звяр, като разгневен. Идеята на колегата е много дбра. Ако решиш да го правиш пусни някакъв линк към клипче да видим как е станало, да се надъхаме малко.
  2. И аз имах сащия проблем преди година и аз като теб успях да запаля двигателя първия пат и след 1-2 км започна да предарпва нещо и послеи изгасня. Просто после я прибрах в гаража на тарга (драпнаха ме) оставих капака отврен и извадих кабелите и дистрибуторната капачка и ги оставих и на сутринат като ги сложих запали без проблем. Стават и такива работи понякога.
  3. Промених си решението и се спрях на по стария модел на сивик 92-95 година 5 генерация мисля че се води, нещо по ме кефи от 6-тата. Пак ми се щте да е 90 коня ама маи по трудно се намират по автокъщите. Какво предтсавлава двигателят VTi по добри ли са?.. и според вас как върваят цените на тези сивици. Огледах няколко автокъщи но не открих такава само 1-2 хечбека от тая генерация апък аз си тарся 4 врато седанче. Един ми предложи 95 сивик купе ама беше надигната боята по праговете, явен признак че ръждата работи от вътре и не го взех.
  4. Както вече писах по горе не се съм се и самнявал че хондите са корави машини, но не бях сигурен как стоят нещата с подръжката и обслужването на японските автомобили за това се обарнах кам вас за малко инфо. А да знаете от къде ще е по изгодно да си купя такава, дали да огледам за такава в Дупница или Враца или някаде другаде ще ми препорачате защото си мисля че на различните автокъщи може да има до кам 1000 лв разлика в цената. :P :P RESPECT
  5. А какво е фейстлифт и четох из форума за някви англичанки малко инфо за тия работи да ми дадете.
  6. и аз сам на мнение че смени ли се веднаж забравяш за тая част все пак мисля че хонда са си корави машиниА някакви части сменя ли ли сте и някви цени ако ми дадете
  7. Здравеите на всички, намислил сам да си купувам Хонда Сивик 95-98 г. 1400 куб.см. 16V 90 коня и се чудя скъпи ли са частите за тези коли и дали лесно се поддаржат. Ако може да споделите кои какво си е сменял по своята хонда и на каква цена и ваобще какви впечатления имате от тази кола и евентуално ако име нещто по особено за което да се огледа колата при покупка да споделите. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...