Jump to content

chikiriki

Фен
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от chikiriki


  1. Продавам интерфейс за връзка на OBD1 OBD2a ecu с PC,пройзведен в Австрия ,пълен комплект за 100лв.за спр. www.doctronic.at модела е hondacomm.На същата цена продавам и OBD2 ELM 327 usb скенер комплект.За спр.scantool.net.Двете машинки са втора употреба(ползвал съм ги 2-3 години)но работят.Тел-0889668266първата машинка става за почти всички хонди от 1992 до 1999 год. втората от 1999 до 2011 год.


  2. ....... защото момчето което докара от англия колата го направи заради мотора. И ми предложи да закупя купето за 600лв цялото. Аз нямам излишни пари, нито място за складиране така че, отказах предложението. Имено защото знам за колко се продаваше тази кола, си позволих да предложа на Бос да ми смъкне цената.

    Това не е съвет, НО кьорав карти не играе.Ако беше взел купето и после препродал, дори и на Стамен, сега нямаше да се оплакваш!

    В Бизнеса драги ми колега има строги правила, понякога жестоки.Или оцеляваш и хващаш момента или губиш!

    Не вини Стамен, това му е бизнеса и той го прави както прецени, като не ти харесва цената търси на друго место или се пазари!

    Безплатен обяд няма!

     

    :lol:

  3. И дори да се направи както трябва(с подходящи тампони,полуоски и шифтъри,)h22a няма да стигне цената на b16,b18.Разликата в мощност и момент -40 кс и50-60 нм е огромна.Аз лично съм виждал десетина Б16а2 строшени мъжката,а Х22а няколко пъти по малко,така че чупливоста им поне за мен е недоказана.Така че гласувам за h22a. P.S.

×
×
  • Създай нов...