Jump to content

VLADOMBENZ

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VLADOMBENZ

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия
  1. Блогодаря, за активното участие на всички мисля че получих отговори на въпросите си бяхте ми полезни но все пак някой дали е правил проучване колко ще струва смяната на дирекцията, и искам да питам дали цена от около 5000-5500лв за такава кола тук е добра или колата е кофти за тази цена. А и още едно питане, кой мотор ми препоръчвате 147коня или 127/8/9 както ги пишат в обявите, разбрах че 147коня и новият мотор vtec и той дали е по добър от стария?
  2. Блогодаря, за активното участие на всички мисля че получих отговори на въпросите си бяхте ми полезни но все пак някой дали е правил проучване колко ще струва смяната на дирекцията, и искам да питам дали цена от около 5000-5500лв за такава кола тук е добра или колата е кофти за тази цена. А и още едно питане, кой мотор ми препоръчвате 147коня или 127/8/9 както ги пишат в обявите, разбрах че 147коня и новият мотор vtec и той дали е по добър от стария?
  3. Колега Благодаря Ти за активното участие но аз или съм много тъп или тази търсачка се еб с мен и не намирам тези по този въпрос и моля за извинение ако ставам досаден.
  4. Аз наскоро карах Мицубиши Пинин каса база с десен волан автомат и си мислех, че няма да се справя но се оказа, че се оправям чудесно. Малко е кофти в началото, както сме свикнали на левия така се свиква и на десния волан, лошото е, че като си шофьор от дълго време на ляв волан и се качиш на десен имаш база за сравнение и си предубеден малко или повече че ще е трудно. Но тук въпросът е не да се кара трайно с дясна дирекция а дали ще стане сравнително лесно и финансово поносима смяната на дирекцията.
  5. Годената и след 97 а двг е 2,0 бензинов като незнам буквената индикация
  6. Колеги здравейте, нов потребител съм и ще помоля за вашите мнения препоръки и коментари а дори и снимки, за които предварително Ви Благодаря и се надявам да се отнасяте сериозно към въпроса ми. Направо на въпроса. Обмислям да закупя Хонда CR-V 4х4 от 97г. и нагоре бензинов двг и се колебая дали ръчка или автомат внос от Англия с десен волан. Трябва ми основно за шосейно каране и чат пат за извън пътя, но не офроуд. Та въпроса ми е ако някой е правил проучване или го е правил, смяна на дирекцията /какво се прави за този модел и колко струва/ и силните и слабите страни на модела и моторите и към какъв двг да се насоча. Извинявам се ако темате не е за тук, но смятам че тук ще се чете повече и затова я пускам тук. !!!
  7. Колеги здравейте нов потребител съм и ще помоля за вашите мнения препоръки и съвети, за които предварително Ви благодаря. Направо на въпроса. Обмислям да закупя Хонда CR-V 4х4 бензинов двг и се колебая дали ръчка или автомат внос от Англия с десен волан. Трябва ми основно за шосейно каране и чат пат за извън пътя, но не офроуд. Та въпроса ми е ако някой е правил проучване или го е правил, смяна на дирекцията /какво се прави и колко струва/ и силните и слабите страни на модела и към какъв двг да се насоча. !!!
×
×
  • Създай нов...