j0r0 0 #1 Публикувано 12 Март, 2010 Здравейте,колеги.Търсих из форума,но точно такава тема не намерих.Значи,когато изгася D15B2 след това докато е топла не мога да я запаля.Нямам газово,никога не е имала,а "кюфка" като на газ.Смених главно реле,свещи-безрезултатно.ПОМОЩ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #2 Отговорено 12 Март, 2010 пробвай пак с релето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #3 Отговорено 12 Март, 2010 само като пали ли прави проблем .. като караш ? на мен ми се върти в главата нещо дюзата да нее зацапана и да идва бедно или богато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 12 Март, 2010 при мен, не палеше след като я изгася топла когато ми влизаше вода в някой от цилиндрите, след като запали след доста зор пушеше и много бяло... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #5 Отговорено 12 Март, 2010 колега,много скоро имахме такъв проблем с Д15Б (на майка сивика)...първо мислех да не е от бензиновата помпа,но се оказа едно кабелче,което се хваща на маса на скоростната кутия почисти го,стегни го и пробвай 90% е товап.п. когато е топла,като дадеш контакт светва чек енджи и се чува помпата на бензина и след това цъква обърни внимание дали като не пали се чува помпата и цъкването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #6 Отговорено 12 Март, 2010 колега аз имах съшия проблем оказа се мобилаизера когато е топла не пали дано съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #7 Отговорено 12 Март, 2010 нямам имобилайзер,а чека си свтва,помпата се чува,цъква си след това.Утре ще прибвам онова кабелче на скоростната.Като карам и като е студена нямам проблем.Главно реле чисто ново в ЕВРО 07 е 198лв. Не пуши бяло и не ми се губи водата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #8 Отговорено 12 Март, 2010 а да си забелязал кат е топла да прекъсва нещо = Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #9 Отговорено 12 Март, 2010 клапани правил ли си скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #10 Отговорено 12 Март, 2010 (Редактирано) кабелчето се намира долу на ск.кутия (показано е със стрелката) Редактирано 12 Март, 2010 от ivomugen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kenary 0 #11 Отговорено 12 Март, 2010 Спукана дистрибуторна капачка. Имах такъв проблем. Лесно се проверява - на запален двигател пръскаш леко капачката с вода. Ако колата загасне - нова капачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #12 Отговорено 12 Март, 2010 на мен ми мирише на комутатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #13 Отговорено 12 Март, 2010 може и палец, щом си сменил всичко друго свали дистрибуторната капачка и огледай основно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #14 Отговорено 13 Март, 2010 И според мен проблемът е в запалителната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #15 Отговорено 13 Март, 2010 БЛАГОДАРЯ ВИ!! Започвам по всяко мнение да проверявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове