Jump to content
Nikolay

Акумулатор - откъде?

Recommended Posts

Здравейте,Някой може ли да ме ориентира, откъде в София мога да си взема /на прилична цена/ акумулатор? Нямам претенции да е супер-хипер и тн марков /ей сега ми умря в ръцете Бош силвър точно след изтичане на гаранцията, та малко ме е яд/. Тъй че и на Монбат или нещо подобно ще съм доволен, стига да е на добра цена. Въпросът е откъде е сравнително евтино....чакам идеи. /Метро?/ :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ACDelco са акумулаторите, които съм купувал и не съм стигал до там да ги изхвърлям. Някои хора не биха сложили нещо свързано с general motors в хондата си от предубеждения, но аз го правя. Под ред на няколко служебни коли и на 2 лични съм слагал такива и е ставало така че съм сменявал колата преди акумулатора :) Приятно бях изненадан че от тази година са започнали да внасят в BG и по странните размери акумулатори за някои японски автомобили като моя и това лято смених оригиналния и се обзаведох отново. Дали сега отново ще сменя колата преди акумулатора - ще видим. Откъде - на Симеон има магазин на вносителя ама не помня на кой номер беше

Редактирано от pgh

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На "Сливница" в отсега между сточна гара и "Раковски" има 2 магазина за акумулатори (всякакви). Слагат ти го те замерват ти дали зарежда колата и ти пишат гаранцията. Можеш да им оставиш и стария но даваха 5-10 лева.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, отиди във "Фаяд", за 10 години съм купил 2 акумулатора за Сивика от тях, като в момента карам с втория и скоро няма изгледи да имам проблеми с него. Марката е 3К. Хората ти го монтират и ти правят замерване с апарат дали алтернатора ти го захранва достатъчно при включени всички консуматори( АС, фарове, духалки и т.н) и ти дават гаранция не си спомням колко, но със сигурност е поне година.

 

п.п. Намират се на пътя за драгалевци, след "МотоТехника" от лявата страна,наблизо има магазин на ROSSIGNOL.

Успех с избора.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колега От една година вече карам Хонда-та с акумулатор марка Банер и съм много доволен:http://www.bannerbatterien.com/banner/home/index_en12.php Закупих го от Мотоексперт с 2 години гаранция.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...