martin zubev 0 #1 Публикувано 23 Април, 2009 Имам проблем при хонда сивик шутле 4х4 1986 година,като е запаля и между 2000-3000 оборота прекасва.Давам и газ и след това се оправя ,но пък като достигне 5000 оборота и отиде нагора пак прекъсва дори по някой път и изгасва моля кажетеми какво да правя???!??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #2 Отговорено 23 Април, 2009 (Редактирано) Пич, аз не съм от големите разбирачи, но ще се опитам да ти дам насока. Ако проблемът ти е електрически. Първо - провери си дистрибуторна капачка и палеца, или поне ги изчисти; Бторо - кабели, може да имаш прекъснат кабел към свещите; Трето - опитай да си смениш свещите, аз мисля, че е от тях. Бързо се разбира. Палиш, сваляш свещите и ако са зацапани или удавени в бензин- сменяй. Четвърто - центровка на запалването; Ако проблемът ти е друг: сещам се само за бензиновия филтър, може да е запушен. Поздрави от Майна таун! Редактирано 23 Април, 2009 от Зизката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #3 Отговорено 24 Април, 2009 Колега, какво стана, няма ли да се похвалиш. Имаш ли някакъв успех? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #4 Отговорено 24 Април, 2009 явно още не е пробвал тези симптоми..аз съм за палец и дистр.капачка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martin zubev 0 #5 Отговорено 29 Юни, 2009 Как няма да ви се похваля беше запушен филтирът на резервоара,сега върви като самолет! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paio 0 #6 Отговорено 30 Юни, 2009 а къде се намира този филтър и как изглежда , че и моята прави нещо подобно , смених бензиновия при двигателя но още не е както трябва ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RENZO 0 #7 Отговорено 3 Юли, 2009 При Шатъла ('86)е от лявата страна на прага откъм задната гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове