Бастуна 0 #1 Публикувано 18 Април, 2009 Здрастииии .Нов съм във форума. Пичове може ли табло от Д15 5г. да се върже на мойта Д13 щото мойта е без оборотомер, има ли как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 18 Април, 2009 точно по темата ти не съм много сигурен. Ама поне мога да ти кажа че има д13-ки с оборотомер. ако си намериш такова направо го слагаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 18 Април, 2009 Може , откачаш едното и закачаш другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бастуна 0 #4 Отговорено 18 Април, 2009 Здрастииии .Нов съм във форума. Пичове може ли табло от Д15 5г. да се върже на мойта Д13 щото мойта е без оборотомер, има ли как. А оборотомера как да го вържа. За кое? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 18 Април, 2009 (Редактирано) Няма нищо да връзваш всичко си е прекарано до буксите , само сменяш таблата. Редактирано 18 Април, 2009 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бастуна 0 #6 Отговорено 18 Април, 2009 Здрастииии .Нов съм във форума. Пичове може ли табло от Д15 5г. да се върже на мойта Д13 щото мойта е без оборотомер, има ли как. А оборотомера как да го вържа. За кое?ОК. Пичага. Мерси много 6е пробам.2г. я карам така и много ме нерви че няма об.ПС.за 2г.с гуми 195/55/15 на мойта Д13 не и се скапа окачването то е бетон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове