Jump to content
lyuboo

Малко информация

Recommended Posts

Здравейте колеги. Незнам дали тук е мястото, за което се извинявам но ако има проблем админа да го делне.Та на въпроса: Предстои ми покупка на автомобил и съм хвърлил око естествено на хонда по точно модела акорд и сивик.Парите които мога да отделя не са много около 5000 и ме интересува за тия пари дали може да се намери нещо читаво, и колко струва смяна на масло, ремъци, филтри.Кои са слабите места на колата.Благодаря на отзовалите се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

читава 5ген с клима + обслужване към 3500-4000, с регистрация и Каско още 5-600 и евентуално някакво потягане ако има нужда - точно в рамките. З акола след 96г - според късмета да случиш на запазена за тези пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега за тези пари можеш да си вземеш сивик англииски 1.6 и японка 1.4 със климатик ел. пакет абе с екстри опслужването е(ролка ремък-100лв,въдушен филтър 20-30лв,масло около 100лв+маслен филтър,водна помпа 60-80лв,термостат от 30-50лв,свещи 50-100лв,труд към 200-250лв) тва е иначе можеш и да си взземиш сивик 5г и да ти остане някои лев!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какви са тия свещи по 100лв?! NGK са 25-35лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какви са тия свещи по 100лв?! NGK са 25-35лв

Сигурно за иридиеви става дума - там играта е 70-80 за NGK.Виж ролка и ремък за 100 общо ми мирише на Тайван. Оригиналните ги плащах съответно 80 и 110. За работа не говоря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Заглавието на темата не отговаря на правилата на форума!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...