Pecats 0 #1 Публикувано 8 Февруари, 2017 Здравейте колеги. Днес се появи някакъв шум под капака на сивик 8 ма генерация, 2.2 дизел. Светна една лампа, като акумулатор и после изгасна. Карах си я цял ден, ама сега реших да я вкарам в гаража и пак почна тоя шум, лампарата не светана, ама нещо хидравликата не работи добре. В смисъл, като все едно, боквсува. Някой да даде съвет??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pecats 0 #2 Отговорено 8 Февруари, 2017 (Редактирано) Днес се появи шум, като че ли е от водната помпа, ама не е свирене, а нещо като стържене, светана една лампа check system , после една лампа, като акумулатор и двигателчето. Форсирах я 3-4 пъти, вдигна градусите и спря шума, и акумулатора загасна. Остана само двигателчето, ама то и друг път е светило, но си загасва след ден, два, Вечерта реших да я преместя и сякаш волана стана по-тежък, все едно боксува, като го въртя, шум се появи пак, ама акумулаторчето не светна. Та, въпроса ми е, знае ли някой какво може да е? Мога ли да я карам още ден, два и къде в Пловдив, мога да ида на читав майстор, да я види? Редактирано 8 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harry11 5 #3 Отговорено 10 Февруари, 2017 Сигурен ли си, че шума е от водната помпа? По-скоро докарва на алтернатор, а свиренето - от лагера на алтернатора. Мисля, че 8-ма серия е с електрическа рейка (ако съм в грешка, някой колега да ме поправи). Ходи на диагностика, защото иначе можем само да гадаем от къде идва проблема. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pecats 0 #4 Отговорено 10 Февруари, 2017 Най-верояно е алтернатора. Днес реших да отида на диагностика, но колата нямаше грам ток и неможах да запаля. Ще заредя и отивам. Някой да ми препоръча майстор в Пловдив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове