Rosen Karlov 0 #1 Публикувано 26 Декември, 2012 Здравейте! Колата ми е Honda Civic Aerodeck VI- та генерация 2.0 (105 к.с.) дизел. От скоро ми се появи следния проблем, когато колата е студена много трудно пали, дори изсмуква цялата мощност на акумулатора и след това трябва да го зареждам, но след като веднъж се запали след това много лесно запалва дори да е оставена за няколко часа. В същото време има една лампичка която ми се включва, доста често тя е както е на бензиновите на ланда сондата тук предполагам е лампичката на горивната помпа. Няма проблеми с губене на обороти и т.н държи си ги постоянни, притеснява ме това с пъровоначалното заплаване и включването на този датчик. Някой знае ли от какво може да е е и дали във гр. Враца има някъде където да отида да се погледне от специалист. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #2 Отговорено 26 Декември, 2012 Провери си подгряващите свещи да нямаш няква изгоряла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIvic WizZ 11 #3 Отговорено 1 Януари, 2013 Може да провериш дали нямаш изгоряла свещ , дали отива ток до тях защото може да е и реле .Второто което също създава тея симптоми е въздух в системата . ако взима въздух нафтата ти се връща в резервуара и няма как да запали веднага 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 2 Януари, 2013 Здравейте! Колата ми е Honda Civic Aerodeck VI- та генерация 2.0 (105 к.с.) дизел. От скоро ми се появи следния проблем, когато колата е студена много трудно пали, дори изсмуква цялата мощност на акумулатора и след това трябва да го зареждам, но след като веднъж се запали след това много лесно запалва дори да е оставена за няколко часа. В същото време има една лампичка която ми се включва, доста често тя е както е на бензиновите на ланда сондата тук предполагам е лампичката на горивната помпа. Няма проблеми с губене на обороти и т.н държи си ги постоянни, притеснява ме това с пъровоначалното заплаване и включването на този датчик. Някой знае ли от какво може да е е и дали във гр. Враца има някъде където да отида да се погледне от специалист.Въздухът е най-вероятната причина!Сервиз на Бош ти трябва за грешката - колегите от Враца да кажат има ли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове