Jump to content
Rosen Karlov

проблем със запалването

Recommended Posts

Здравейте! Колата ми е Honda Civic Aerodeck VI- та генерация 2.0 (105 к.с.) дизел. От скоро ми се появи следния проблем, когато колата е студена много трудно пали, дори изсмуква цялата мощност на акумулатора и след това трябва да го зареждам, но след като веднъж се запали след това много лесно запалва дори да е оставена за няколко часа. В същото време има една лампичка която ми се включва, доста често тя е както е на бензиновите на ланда сондата тук предполагам е лампичката на горивната помпа. Няма проблеми с губене на обороти и т.н държи си ги постоянни, притеснява ме това с пъровоначалното заплаване и включването на този датчик. Някой знае ли от какво може да е е и дали във гр. Враца има някъде където да отида да се погледне от специалист.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си подгряващите свещи да нямаш няква изгоряла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да провериш дали нямаш изгоряла свещ , дали отива ток до тях защото може да е и реле .Второто което също създава тея симптоми е въздух в системата . ако взима въздух нафтата ти се връща в резервуара и няма как да запали веднага ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Колата ми е Honda Civic Aerodeck VI- та генерация 2.0 (105 к.с.) дизел. От скоро ми се появи следния проблем, когато колата е студена много трудно пали, дори изсмуква цялата мощност на акумулатора и след това трябва да го зареждам, но след като веднъж се запали след това много лесно запалва дори да е оставена за няколко часа. В същото време има една лампичка която ми се включва, доста често тя е както е на бензиновите на ланда сондата тук предполагам е лампичката на горивната помпа. Няма проблеми с губене на обороти и т.н държи си ги постоянни, притеснява ме това с пъровоначалното заплаване и включването на този датчик. Някой знае ли от какво може да е е и дали във гр. Враца има някъде където да отида да се погледне от специалист.

Въздухът е най-вероятната причина!Сервиз на Бош ти трябва за грешката - колегите от Враца да кажат има ли! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...