Jump to content
Shorty

Въпрос за гайки на джанти

Recommended Posts

Здравейте колеги, тъй като свалих от моя Сивик 6-та оригиналните лети 14-ки и на тяхно място сложих лети 15-ки,въпроса ми е дали мога да ползвам същите гайки,тъй като един гумаджия ми каза, че за сегашните 15-ки трябвало да ползвам скосени конусовидни гайки защото моите са заоблени отпред.Аз намерих гайки(пак оригинални от Хонда)с по дълбока резба, но отпред са пак заоблени не са скосени, та въпроса ми е дали ще е проблем да си карам с тях тъй като ги сложих и се захванаха доста здраво с тях според мен.Гумаджията ми каза,че тези били за железни джанти, но аз мисля,че не е проблем да се карат и с тях.Моля ако някой е имал същия проблем да сподели и дали е опасно да карам със сегашните.ПП:Искам и да попитам за секретни гайки,тъй като някаде из форума бях чел за обща поръчка, но не мога да намеря темата как мога да се включа към общата поръчка или съм закъснял.ПП2:Съжалявам ако повтарям темата,но не открих точно такава във форума,ако има моля да ме извините!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Добре е отворите на джантата и гайките да са с еднакъв профил в контакта!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54857&st=0&p=1057168593&hl

Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом си сложил лети джанти , сложи си гайки за лети джанти както ти е казал гумаджията, а за секретните гайке аз си взех от един вулканизатор за 30 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложих от въпросните гайки дано вече всичко е ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...