Cilvaringz 0 #1 Публикувано 11 Март, 2009 Имам едно запитване мисля да вкарам една хонда интегра 1.6 16в дуал карб от кипър с десен волан е дали ще мога да я продам в Бг и долу горе кви пари ще мога да и взема ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 11 Март, 2009 това е бошлав работа.нали си чувал приказката,че едно нещо струва толкова, колкото ти дават за него.може да я продадеш за 6к,може и за 1к,зависи дали ще извадиш късмет някои които търси такава да ти види обявата и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 11 Март, 2009 ако питаш мен хич не се захващай ! 1во че е с най малкия двг другото с десен волан,сега ако е дс2ка ОК ама 1.6 едва ли ще си заслужава цялата хамалогия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cilvaringz 0 #4 Отговорено 11 Март, 2009 мислех си да си доида с нея от тук сигорно ще ми излезе по евтино пътя така си правех сметката ама ме притеснява дали ще мога да я продам в бг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #5 Отговорено 11 Март, 2009 в мобилето има само 1 интегра за продаване,като купе ще има интерес,проблемът ще е десният волан и малкият мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #6 Отговорено 11 Март, 2009 С този двигател забрави ! А и който чете внимателно едва ли ще прояви интерес: проблем хонда интегра, а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cilvaringz 0 #7 Отговорено 11 Март, 2009 (Редактирано) С този двигател забрави ! А и който чете внимателно едва ли ще прояви интерес: проблем хонда интегра, а не мисля да я продавам с проблема кои глупак би я купил ако има тоя проблем ? как мислиш дали ще измине 1500 км до БГ с този проблем ? Редактирано 11 Март, 2009 от Cilvaringz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 11 Март, 2009 Имам едно запитване мисля да вкарам една хонда интегра 1.6 16в дуал карб от кипър с десен волан е дали ще мога да я продам в Бг и долу горе кви пари ще мога да и взема ?!Според мен интегра десен волан 1.6 автоматик, с преебана кутия както ми звучи на мене от твоите обяснения, тука дори и в морга няма да ти я вземат по простата причина че няма накого да се продадат частите В краен случай ако не искаш да си я караш, Металекс или Трансинс могат да те отърват от мъките срещу скромните 200лв някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cilvaringz 0 #9 Отговорено 11 Март, 2009 ех че отговори давате .... браво по добре да не бях писал запитване казах ви колата като ще я продавам ще е направена няма как да измина с нея 1500 км с повреди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #10 Отговорено 11 Март, 2009 сори, избъзиках се малко ама сега сериозно, не мисля че ще и намериш пазар тука, или сумата ще бъде толкова малка, че няма да си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #11 Отговорено 11 Март, 2009 що да неси заслужава , като чета описанието на колата мисля ,че някой му я е подарил даже го е и черпил ,че се е отървал от нея пък тук и 1000 лв. да вземе се нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #12 Отговорено 11 Март, 2009 (Редактирано) Достa рядък езкземпляр , до сега съм видял 1 във Варна пак с десен волан и в доста разнебитено състояние ако някой ще ти я купува ще е , за да си има кола за части Просто ми се вижда нелогичко човек да иска да си купи кола до 1000-1500 лв и да вземе твоята , просто има много по-добри алтернативи - Сивик 3г примерно , който ще бъде в добро състояние и нормална дирекция за тези пари Редактирано 11 Март, 2009 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #13 Отговорено 14 Март, 2009 абе някой, който не разбира много може да се излъже, ама който е наясно едва ли ще се метне на толкова рядка за БГ кола и при това на най-слабия и мотор, ако живеех в щатите бих си взел интегра, но пак няма да е 1,6, то с такъв мотор по-добре да си карам сивика...без да се обиждаш колега, просто който е наясно с моделите на хонда няма да вземе интегра 1,6 и при това с десен волан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BP1 0 #14 Отговорено 22 Март, 2009 Хубава идея ама с 1.6 кофти. Аиде с десен волан много карат ама слабо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #15 Отговорено 23 Март, 2009 Имам едно запитване мисля да вкарам една хонда интегра 1.6 16в дуал карб от кипър с десен волан е дали ще мога да я продам в Бг и долу горе кви пари ще мога да и взема ?! ам здрасти и от мене ... според мен е по-добре да я продадеш в кипър мойе да и вземеш повече ако я продадеш на някоя маимуна ше и искараш 3-4 бона ...тфа все пак е лично мнение btw аз също съм от кипър и на твое място бих направил така . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове