kristi09 206 #1 Публикувано 11 Септември, 2009 колко сме дупничаните във форума......... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 11 Септември, 2009 (Редактирано) колко сме дупничаните във форума.........За сега двама аз и ти ,пък ще видим А и колегата mitkoto ама с тия неговите проекти сигурно ще се появи като боцне новия двигател на хондичката.И него си го полазиха бръмбари..... Редактирано 11 Септември, 2009 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #3 Отговорено 14 Септември, 2009 и мен ме броите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 15 Септември, 2009 и мен ме броите Здраво колега .обади се да се видим. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #5 Отговорено 15 Септември, 2009 ми аз ти ням номера,да нпраеме по биричка некои ден и с другиа колега kristi09,ако исакте пи6ете и да се разбереме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 16 Септември, 2009 ми аз ти ням номера,да нпраеме по биричка некои ден и с другиа колега kristi09,ако исакте пи6ете и да се разбереме не е проблем да неправим еда скромна организация .тия дни около почивките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #7 Отговорено 16 Септември, 2009 е аиде обадете се де.........0896970709.......... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 16 Септември, 2009 е аиде обадете се де.........0896970709..........Споко де няма де те забравя .ти си в списъка . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #9 Отговорено 16 Септември, 2009 ок 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #10 Отговорено 17 Септември, 2009 че се чуеме теа дни тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 20 Септември, 2009 че се чуеме теа дни тогава опа аз съм на линия днес . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #12 Отговорено 25 Септември, 2009 (Редактирано) Я се появете в неделя да направим една спевка .булида на mitkoto е готов.бигачка да нравим едно ''летище''Никои друг ли няма бе я си казваите веднага. Редактирано 25 Септември, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #13 Отговорено 26 Септември, 2009 тукк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #14 Отговорено 26 Септември, 2009 тукккажете къде бре 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 26 Септември, 2009 тукккажете къде бре Утре към три да помогнете малко за една манипулация набързо после бирата от мен на /бар наздраве /примерно МИТЙО знае каде е вече .пък и да видя онова диване докаде стигна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #16 Отговорено 26 Септември, 2009 момчете званете утре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #17 Отговорено 29 Септември, 2009 Хубаво де писа се Дупница. малко сме ясно жалко, от Кюстендил колегите да бутнат едно рамо ако желаят близо сме не е проблем да се организираме да се видим.имали колеги? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #18 Отговорено 14 Ноември, 2009 Утре 19:00 Мистрал няма да повтарям На МИТЙО главата :lol: са и не му трябва Фен да не забравиш скоба 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #19 Отговорено 14 Ноември, 2009 фен зе ли главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #20 Отговорено 14 Ноември, 2009 Хайде стягайте д13-ката , че на пролет ще мина да ви прислушам МИТЙО, каква си я свършил ти ?? излезе ли ти кръвния тест ? п.п. вие тука голям диалог си правите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #21 Отговорено 14 Ноември, 2009 МИТЙО, каква си я свършил ти ?? излезе ли ти кръвния тест ?незнам кога ще излезне нищо не ми казаха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #22 Отговорено 14 Ноември, 2009 (Редактирано) Хайде стягайте д13-ката , че на пролет ще мина да ви прислушам :P МИТЙО, каква си я свършил ти ?? излезе ли ти кръвния тест ? п.п. вие тука голям диалог си правите Са ше видиш като излезне проект малооумна д13 . Диалога е на ниво бе теро през месец два ама като всяко наало! Главата е готова само земи скоба да я дооправим утре след обяд. П.п МИТЙО белия лебед може ли да го водим до София утре да си взема резрвния двигател. П.п Жоро я по скоро да ги сборим с моята напролет П.п2 Аз ще карам за долния пост АЗ имам за сега Редактирано 14 Ноември, 2009 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #23 Отговорено 14 Ноември, 2009 П.п МИТЙО белия лебед може ли да го водим до София утре да си взема резрвния двигател.фен кои ще кара астрата,аз ням книжка луд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #24 Отговорено 14 Ноември, 2009 действайте тогава да видим да ли ще излезе по малоумна от моята п.п. като вземеш да дърпаш б18-ката ще намина да замерим срещу акордеона 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #25 Отговорено 14 Ноември, 2009 Нали знаеш че б18ка за тестове има ,са остава като сложа духалка да го дръпна и аз /не е сигурно де/ и Митака ше земе да я запали /в буквалния смисъл/ ,последно го одвея та му уби мерака.Между другото тоя маховик за който говорихме от донора е по лек 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #26 Отговорено 14 Ноември, 2009 Митака ше земе да я запали /в буквалния смисъл/ ,последно го одвея та му уби мерака. еми така е, като хората имат големи очаквания ... Трябваше да му пусна малко гювече да не се отказва гадно е да те минава някаква ръждива д15-ка ама те момчетата си мислеха че ги базикаме, като им разправяхме че повървява що годе п.п. взимай маховика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #27 Отговорено 15 Ноември, 2009 Здравейте.Ако решите да се събирате дупичани свиркаите да се запознаеме.С колегата Митйо вече се запознахме имаме си и телефоните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #28 Отговорено 15 Ноември, 2009 колега ела да се видиме после кам фена,след един час започваме да шлаифаме клапаните на Д13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #29 Отговорено 16 Ноември, 2009 (Редактирано) вече се посабрахме даста фенове от дупница дайте да се сабере един път всички Редактирано 16 Ноември, 2009 от МИТЙО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #30 Отговорено 16 Ноември, 2009 ей тука една глава си пилиме в светата обител моята работилница /склад/ Митйо се грижи за отоплението ,измръзнахме та съм болен сега. :lol: Мисля че часът и мястото на срещите са известни и подходящи за сезона ,та предлагам, за сега така : Неделя,19:00,МИСТРАЛ П.п Крис пак ми се губиш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #31 Отговорено 16 Ноември, 2009 Мисля че часът и мястото на срещите са известни и подходящи за сезона ,та предлагам, за сега така :Неделя,19:00,МИСТРАЛП.п Крис пак ми се губиштака да бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #32 Отговорено 16 Ноември, 2009 кво да се праи все задачи.......ама ще се събереме де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #33 Отговорено 21 Ноември, 2009 Утре на кафе ли сме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #34 Отговорено 21 Ноември, 2009 там сме фен,че се чуеме допалнително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #35 Отговорено 22 Ноември, 2009 Браво бе аз се боря с акордеона ,вие на италианско преследване ,миткото знам че е участвал с б18 ката ама как е завършил,разбрах че е водил в калсациите ама......... Ето я и новата придобивка. Вече колекцията е от три и проекат май е към своя старт.а и кратуната за а20а2 е намерена 16 винтила двама вала хеи я на : П.п да не ми се попилеете довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #36 Отговорено 22 Ноември, 2009 19:00 мистрал,чакам ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #37 Отговорено 28 Ноември, 2009 Момци я се появете утре кам 12:00 ако можете да махнем акордеона от двора ,че дойде ред на другия . Сам няма да мога .Остана окачването само ,днес го распашкулих .Бах ма..о 15 кила бакър в тая кола бре :lol: ,мнооо жицааа.П.п за вечерта си знаете ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
soloco 0 #38 Отговорено 30 Ноември, 2009 Здравейте от мен.Фен съм на фена (той знае защо ), а от там и на Хонда. Провалих изкарването на акордеона, но пък моята Хонда започна да мърка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #39 Отговорено 30 Ноември, 2009 Доста ли се забавихте след като си тръгнах? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #40 Отговорено 30 Ноември, 2009 (Редактирано) Доста ли се забавихте след като си тръгнах?Бах ма...у егати играчката падна от ''майстори'' колата едвам работеше! Около един час след теб си играх ама има защо,са верно мърка! П.п soloco Добре дошъл! Хеи я тука резачката,не ме е изоставила тая кола никаде. Тия карбове са ми мания ! Редактирано 30 Ноември, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове