![]() |
![]() |
| кирилица: |
![]() ![]() |
Dec 23 2008, 11:58 AM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1163 Joined: 8-May 05 From: ПРАГА & ПЛОВДИВ Member No.: 956 Кара: civic & civic |
след време в България ще започне производво на ядрени сувалки по мазетата ....
|
|
|
|
Dec 23 2008, 11:03 PM
|
|
![]() Луд ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 343 Joined: 29-June 08 From: Пазарджик Member No.: 7696 Кара: Honda Civic 1.4 is D14A4 |
Колега бенетончо да уточня вие ако се големи майстори и правите каквито и да е детайли на око и те стават шапка ви свалям аз понеже не съм стигнал до вашето ниво ми трябва чертеж и точни размери.А колкото до совалки, ракети и подобни летателни апарати
Сорри за Офф-а на колегата -------------------- Honda The Power Of Dreams
|
|
|
|
Dec 24 2008, 10:27 AM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 312 Joined: 22-April 08 From: Хасково Member No.: 6929 Кара: Honda Civic Coupe D16Z9 |
Колеги ето един сайт, на който има за доста модели.Има и снимки на самите панти и си мисля, че са доста добре измислени, а и цените не са много големи.
http://www.lambodoorsusa.com/lambo-door-ki...civic-9600.html -------------------- HONDA FAN CLUB-ХАСКОВО
|
|
|
|
Dec 24 2008, 11:22 AM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1163 Joined: 8-May 05 From: ПРАГА & ПЛОВДИВ Member No.: 956 Кара: civic & civic |
нормалната реакция на един Българин като види нещо е "тва мога да си го направя закво да давам ХХХ пари"
|
|
|
|
Dec 24 2008, 11:39 AM
|
|
![]() Луд ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 343 Joined: 29-June 08 From: Пазарджик Member No.: 7696 Кара: Honda Civic 1.4 is D14A4 |
нормалната реакция на един Българин като види нещо е "тва мога да си го направя закво да давам ХХХ пари" Ти сигурно си марсянец тогава пък и си милионер Щом мога да си го направя сам няма да давам пари точка по въпроса ! Тези панти струват колкото половината ми кола дали бих дал толкова пари 1200$ = 1800 лева прибилизително ами слагане ако се водя по твойте мисли ще ида да ми ги сложат хора който разбират опа още 200 лева станаха 2000 за тези пари мога да си намеря сивик 5 ген ! This post has been edited by spezov: Dec 24 2008, 11:42 AM -------------------- Honda The Power Of Dreams
|
|
|
|
Dec 24 2008, 02:38 PM
|
|
![]() Експериментатор ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 609 Joined: 12-October 07 From: Варна Member No.: 5017 Кара: EG4 D15B7, D22A 4G63 |
След като искаш сам да си ги направиш какъв е проблема - действай. Едно е да изработиш нещо и друго е да го измислиш. Една жълта нация е много известна в изработването на всевъзможни неща но за съжаление акъла им липсва нещо.
Чертежите които искаш едва ли някой ще ти ги даде на добра воля, защото най малкото е хвърлил време и средства за да стигне дотях. Можеш да си купиш панти за които е доказано че работят, сваляш им чертежите след това правиш твоите и продаваш оригиналните на някой който не разбира как да си ги направи сам. Ако все пак нещо се обърка винаги може да сложиш оригиналните на колата. Ако не искаш да купуваш скъпи панти има много снимки в нета, после малко Autocad (всеки уважаваж себе си железар го владее), викаш на помощ бай Лазар дето режИ (и за това трябва автокад, мама им капиталистическа), малко CNC и воала - пантите вече не са мираж. Разбира се трябва да си подбереш материал от който да ги изработиш, щото както знаеш Ст3 не се закалява и може да отрепеш някоя кака с вратата като излизаш от колата пред дискотеката. По горе някой спомена за дебелината на заготовката, но за нещастие на око или по интуиция дебелини не се смятат А наздраве! -------------------- Обичайте уличните животни и не ги избивайте, а за хората не се притеснявайте - тях кучета ги яли...
Децата живеят 35 години, младите хора 25, а възрастните за 5 години умират. |
|
|
|
Dec 24 2008, 02:46 PM
|
|
След като искаш сам да си ги направиш какъв е проблема - действай. Едно е да изработиш нещо и друго е да го измислиш. Една жълта нация е много известна в изработването на всевъзможни неща но за съжаление акъла им липсва нещо. Чертежите които искаш едва ли някой ще ти ги даде на добра воля, защото най малкото е хвърлил време и средства за да стигне дотях. Можеш да си купиш панти за които е доказано че работят, сваляш им чертежите след това правиш твоите и продаваш оригиналните на някой който не разбира как да си ги направи сам. Ако все пак нещо се обърка винаги може да сложиш оригиналните на колата. Ако не искаш да купуваш скъпи панти има много снимки в нета, после малко Autocad (всеки уважаваж себе си железар го владее), викаш на помощ бай Лазар дето режИ (и за това трябва автокад, мама им капиталистическа), малко CNC и воала - пантите вече не са мираж. Разбира се трябва да си подбереш материал от който да ги изработиш, щото както знаеш Ст3 не се закалява и може да отрепеш някоя кака с вратата като излизаш от колата пред дискотеката. По горе някой спомена за дебелината на заготовката, но за нещастие на око или по интуиция дебелини не се смятат А наздраве! Много лесно звучи от твоята уста а за да го начертаеш на AutoCAD все пак трябва да имаш някакви размери или пропорции. Мога да работя с аутокад също и да направя програма за ЦПУ също както мога да работя с него нооо трябва да знаеш какво сътворяваш защо мислиш че пиша тук за размери някакви пък ако успеем да сътворим с колегите нещо можеби аз ще мога да ви направя чертеж който просто да занесете на въпросния стругар и да се кефите на вдигнати врати но не ми помагате много много -------------------- Honda The Power Of Dreams
|
|
|
|
Dec 26 2008, 12:14 PM
|
|
![]() Гъзе ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 336 Joined: 8-February 06 From: Jambol Member No.: 1616 Кара: Само тунинговани Хонди |
По горе някой спомена за дебелината на заготовката, но за нещастие на око или по интуиция дебелини не се смятат Колега аз споменах за дебелината, но за щастие не съм му казал нито на око или по интуиция, а съм я препоръчал като дебелина от реално действащ вече сметнат механизам който е същия модел като този който той иска да си направи и не е мислен от теб или от мен а от хора които правят серийно производство и не в българия а на вън и е на механизам с който съм си блъскал главата и сам го сложил на мойта кола и съм се запознал с предимства и недостатаци и съм наясно, че това рамо ако е по-тънко вратата му ще се превърне във ветропоказател. Наздраве! -------------------- |
|
|
|
Dec 26 2008, 12:33 PM
|
|
![]() Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1052 Joined: 10-February 05 From: Варна Member No.: 771 Кара: Championship White EJ9 |
-------------------- |
|
|
|
Dec 26 2008, 05:20 PM
|
|
![]() Експериментатор ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 609 Joined: 12-October 07 From: Варна Member No.: 5017 Кара: EG4 D15B7, D22A 4G63 |
@StreetStyle
Имаш ли идея от каква стомана е твоят механизъм и заготовката на колегата че даваш такива препоръки за дебелината? Точно това ми беше мисълта като казах по горе че тези неща не се смятат на око и не мисля че съм написал нещо нередно. Ако за вас материалите са само 2 вида: "ноу яки" или тип "капачка за буркани" не виждам смисъл да продължавам с коментарите. Наздраве -------------------- Обичайте уличните животни и не ги избивайте, а за хората не се притеснявайте - тях кучета ги яли...
Децата живеят 35 години, младите хора 25, а възрастните за 5 години умират. |
|
|
|
Dec 26 2008, 06:21 PM
|
|
нормалната реакция на един Българин като види нещо е "тва мога да си го направя закво да давам ХХХ пари" Ти сигурно си марсянец тогава пък и си милионер Щом мога да си го направя сам няма да давам пари точка по въпроса ! Тези панти струват колкото половината ми кола дали бих дал толкова пари 1200$ = 1800 лева прибилизително ами слагане ако се водя по твойте мисли ще ида да ми ги сложат хора който разбират опа още 200 лева станаха 2000 за тези пари мога да си намеря сивик 5 ген ! по мойте думи кат нямаш пари си отваряй вратите настрани не чак толкова трудно... |
|
|
|
Dec 26 2008, 06:37 PM
|
|
![]() Гъзе ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 336 Joined: 8-February 06 From: Jambol Member No.: 1616 Кара: Само тунинговани Хонди |
@StreetStyle Имаш ли идея от каква стомана е твоят механизъм и заготовката на колегата че даваш такива препоръки за дебелината? Точно това ми беше мисълта като казах по горе че тези неща не се смятат на око и не мисля че съм написал нещо нередно. Ако за вас материалите са само 2 вида: "ноу яки" или тип "капачка за буркани" не виждам смисъл да продължавам с коментарите. Наздраве Точно за това не сам му казал "ще ги направиш точно 12mm защото мойте са толкова" а му дадох преблизителен размер за модела на пантите които той е решил да прави, защото ако го питаш и него от каква стомана ги прави и той няма да ти отговори затова разбери, че тука ще се работи едно към гьотеря и не ги приемай нещата в буквалния смисал гледам колкото може повече да му помогна, а дори и материала да доиде в повече при този размер няма да му навреди толкова от колкото да има недостиг хората са казали "от имане врата не пада" Наздраве -------------------- |
|
|
|
Jan 28 2009, 08:46 AM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() Group: Non-Commercial Posts: 345 Joined: 11-June 07 From: Sofia Member No.: 3603 Кара: Honda Civic 7771 |
Малко обновления : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33...mp;pid=10253075
Тегаво се работи на студено.Аз нямам гараж и всичко това го правя пред блока с 20 разклонителя до колата за да режа.Представете си как ме гледат странно хората -------------------- H O N D A 7 7 7 1
|
|
|
|
Jan 29 2009, 12:58 AM
|
|
![]() Новак ![]() Group: Newbies Posts: 19 Joined: 22-November 07 From: Vidin Member No.: 5370 Кара: Honda LOGO |
В Ebay.de или по точно
http://shop.ebay.de/items/?_nkw=honda++lam...o&_osacat=0 има някакви, и като гледам не са много пари. Стават ли или е бошлаф работата. -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2009, 09:36 PM
|
|
|
Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 78 Joined: 15-January 09 From: София Member No.: 10217 Кара: Honda CRV |
Малко обновления : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33...mp;pid=10253075 Тегаво се работи на студено.Аз нямам гараж и всичко това го правя пред блока с 20 разклонителя до колата за да режа.Представете си как ме гледат странно хората Ами като чета коментарите,май почти всички ще влезем заедно с теб!Интересно ни е!Е,разбира се има и песимисти,но ти не им обръщай внимание,действай си!Успех! P.S.Целта оправдава средствата! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 30th Jul 2010 - 03:43 AM |