batkosio 15 #1 Публикувано 15 Март, 2007 ТукМоже и за 2000 да се навие. Ако не е късно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 15 Март, 2007 Някой да си търси бъбрек за 2 бона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 15 Март, 2007 Някой да си търси бъбрек за 2 бона дано го каза на шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 15 Март, 2007 това само за мотора ли е,че не шпрехам дойтч.ако е само за мотора парите хич не са му малко.имаше цели коли с такива мотори в мобиле-то преди време и струваха 3000 евро..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #5 Отговорено 16 Март, 2007 аз акциза го сметнах като 8161 лв.,а не като 5000 лв.нали е 60лв./кВ?абе няма кво да си говорим-кура е голям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #6 Отговорено 16 Март, 2007 аз акциза го сметнах като 8161 лв.,а не като 5000 лв.нали е 60лв./кВ?абе няма кво да си говорим-кура е голям.35 лв./kW, до 200 коня, после по 60. Сещам се само за един вариант-отиваш с регистрирана в бг кола, сменяш двигателите там и се връщаш. какъв е риска обаче, не зная в подробности, мога само да гадая... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #7 Отговорено 16 Март, 2007 смяна на двигател и много работа.да не говорим,че там е в пъти по-скъпо от тукняма да излезне много по-евтино според мен.а и всяка смяна на мотор крие много опасности и има голяма вероятност да си дойдеш пеша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #8 Отговорено 4 Април, 2007 е това си заслужава да го вземеш,ама що годе читаво...........никви смени смени на ДВГ....само подобрения...............и да е с купето..иначе е егати зораи да винаги ще трябват бая пари за такъв звяр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове