tat 0 #1 Публикувано 2 Януари, 2016 Здравейте Колеги, наскоро хондето отказа да превключва на дълги, моля за съвет. Симптомите са: 1. Като превключвам с лостчето мени между къси и габарити но дълги не. Вместо дългите пуска габарити. 2. Ако задържа лостчето назад дългите светят, но като превключа ги няма. Предполагам че е лостчето но как да проверя и как да го сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #2 Отговорено 7 Януари, 2016 Здравей колега, най вероятно лостчето ти е заминали доколкото за смяната: 1- махаш капачетата на волана отгоре и отдолу 2- нагласяш си волана, за да развиеш две малки видийки 3- издърпваш леко лостчето и му откачаш буксата 4- слагаш другото лостче и по обратния път Дано ти помогна с това обяснение, а и ако търсиш лостче аз имам такова. Успех Поздрави 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tat 0 #3 Отговорено 8 Януари, 2016 Благодаря, ще го пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tat 0 #4 Отговорено 19 Януари, 2016 Колеги, намерих лостче от колегата sambito7. Имам обаче проблем с демонтажа на стъпка 3. ако някой можеш да даде съвет? Отвих болчетата обаче мисля че има една клема която не мога да я разкача. На прикачената снимка е оградена в червено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове