Plamen_ni 0 #1 Публикувано 1 Януари, 2016 Здравейте,днес колата ми изгасна в движение,веднага не пали,след около 30 секунди пали и едвам вьрви,като на таблото остават да светят чека и свещите. Колата е Хонда Сивик 1.7 cdti.Някой знае ли от какво е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LachoPB 9 #2 Отговорено 1 Януари, 2016 Датчик колянов вал. При мен стана на петия месец след покупката, юни на магистралата. След 5 минути охлаждане колата работеше нормално но минавах около 5 км преди пак да изгасне. И така докато стигна до сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2016 Аз когато я запаля си е в авариен режим,вьрви едвам едвам и като и дам газ гасне,лампата за свещите и чека си светят постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #4 Отговорено 4 Януари, 2016 а може ли да е от лоша нафта,предният ден заредих от един познат,колата стоя вечерта и на 01.02 стана това сутринта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #5 Отговорено 4 Януари, 2016 Сега запалих колата не беше палена 3 дни ,запали много лесно,след 10 мин изфорсирах и след 2000 оборота гасне,веднага не пали а след 10 секунди пали и пак така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове