Jump to content
N_O_M_A_D

Да помогнем на децата

Recommended Posts

Това е цитат от Фото форума. Знам че не е хубаво да се прави реклама на други форуми, но начинанието си заслужава. Както някои от вас знаят гаджето постоянно виси там, и ми ми хрумна идеята за сапричастност между двата форума за общата калза. Става въпрос за организирано посещение на дом за сираци в град Панагюрище. Пускам темата тук а не в темата за благотворителност, за да имат достъп до нея и по-новите потребители, които не четът форума задълбочено като старите кучета. :thumbs1: Ако модераторския екип прецени да я премисто там нямам нищо против.

Автор: Нели Дата: 13-03-07 13:32На 14.април. (събота) в 9,30ч. на бензиностанция OMV на Окръжна болница[beer] [beer] [beer]Това е след 1 месец - казваме го по-рано, за да може да го предвидите като ангажимент [smile]Ето с какво можем да им бъдем полезни (Ако имате вкъщи нещо непотребно от долния списък, може да го донесете на сборния пункт):1. пари2. присъствие3. снимки на децата4. идеи за оптимизация на помощта5. транспорт- дрешки, обувки- играчки- канцеларски пособия-колела-цветя (с корените )-цифров апарат-каска и наколенки за скейта-списания на НГ-книги-учебници по езици за начинаещи-конструктори-федербал, перца-топки-фризби-ученически чанти/раници-гипс и формички-ролкови кънки-фиби, щипки за коси, шноли, панделки, ластици, гривни, пръстени и др. бижута от пластмаса, стъкло и дърво, пяна за коса-китара или нещо такова

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко сме длъжници пред самите нас имайки предвид, че нищо не свършихме покрай коледа.В сметката ни има около 200 кинта, но утре ще проверя с точност. Като цяло аз съм за! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...