Jump to content
Guest civic 1.5 cx

"оптичен тунинг"

Recommended Posts

Guest civic 1.5 cx

здравейте колеги. от доста време не бях писал, но след Юндола няма какво повече да кажа! А сега по темата: искам да си направя нещо на хондата но не знам точно какво. интересуват ме снимки на хонди правени с фолио(като на Бенджи CRX-а). за брони и тн. няма да ми стигнат парите но поне за фолио ще гледам да измисля. моля ако някой има идеи да ги сподели! благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Здравей колега, аз карам същия Сивик и с малко повече воля съм го направил да изглежда доста добре според мен.Не е нужно да ходиш по тунинг фирми просто ти трябва повече въображение, някоя стара броня,топлинен пистолет, кит, боя и мрежа.Ако Виктор чете тази тема ще сам му благодарен да качи снимките на моята колица за да видите как се получи. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Здравей колега, аз карам същия Сивик и с малко повече воля съм го направил да изглежда доста добре според мен.Не е нужно да ходиш по тунинг фирми просто ти трябва повече въображение, някоя стара броня,топлинен пистолет, кит, боя и мрежа.Ако Виктор чете тази тема ще сам му благодарен да качи снимките на моята колица за да видите как се получи. ;)

имам и топлинен пистолет,кит,боя,мрежа,ама като не мога да направе нищо с тях...... ;):D;);)ако си от Пловдив- да ти ги дам и почвай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VIRUS

найстина след като казваш че си направил колата хубава заслужава да се види и ако ми хареса и разрешиш де да си взема нещо за проект на бъдещия ми автомобил :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Не не съм от Пловдив, от София съм.Нека Виктор качи снимките и тогава си дайте мнението.Ако наистина Ви хареса това което е станало бих могал да помогна на който с каквото мога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iva_honda

Така или иначе вече няма значение, или поне до следващите няколко месеца, защото сега с Civic 1.5 cx търсиме тенекеджия. Малко ни удариха, но Ви благодарим за идеята. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...