incr3dible 23 #1 Публикувано 27 Декември, 2015 В хоризонтално отношение едната гума е по близо до калника от друга. Та въпроса е възможно ли е да е от разбити втулки или тампони по носачите...хлопане , чукане и др подобни звуци не са налични.Мината е през реглаж. Единствено при завиване забелязвам разлика в двете посоки. Става дума за ег4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 27 Декември, 2015 Ако става въпрос за задните гуми най-вероятно са големите тампони на задните носачи.А като си минал реглаж и на заден мост ли мина или само на преден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #3 Отговорено 27 Декември, 2015 За предница става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 6 Януари, 2016 Амортисьорите да не би да са различни отпред колега или пружините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #5 Отговорено 7 Януари, 2016 (Редактирано) Колега, също така може да е от рейката, от разбита резба. Не се чува лопане тракане и т.н., а се усеща лека хлабина в кормилото при завой, това е едина от възможните сигурни причини. Успех, дано откриеш бързо и да минеш евтино. Поздрави Редактирано 7 Януари, 2016 от sambito7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #6 Отговорено 7 Януари, 2016 Рейката е здрава . За сега няколко "майсторчета" го локализираха като носач, вероятно крив или с износени тампони, но още не съм го сменил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #7 Отговорено 7 Януари, 2016 Колега преди няколко дни ми се подхлъзна колата на лед и се ударих с предна дясна гума в бордюр.При удара изкривих джантата.Смених я и волана ми остана крив,както и гумата седеше по назад спрямо другата.Поръчах носач втора ръка,и всичко се оправи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове