burner 0 #1 Публикувано 13 Март, 2007 Имам 0З-ки като тия дето продава колегата МиЯмото но искам да ги боядисам защото са надрани. Някой знае ли къде има прахово боядисване във Варна. Разбрах че това било най-добрия вариант за джанти ... ако някой знае друг начин за качествено боядисване на колелцата да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 13 Март, 2007 Имам 0З-ки като тия дето продава колегата МиЯмото но искам да ги боядисам защото са надрани. Някой знае ли къде има прахово боядисване във Варна. Разбрах че това било най-добрия вариант за джанти ... ако някой знае друг начин за качествено боядисване на колелцата да кажеАз знам друг начин.....цакаш 200,250лв и ти ги правят както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #3 Отговорено 14 Март, 2007 Имам 0З-ки като тия дето продава колегата МиЯмото но искам да ги боядисам защото са надрани. Някой знае ли къде има прахово боядисване във Варна. Разбрах че това било най-добрия вариант за джанти ... ако някой знае друг начин за качествено боядисване на колелцата да кажеАз знам друг начин.....цакаш 200,250лв и ти ги правят както трябва Това за 4 броя ли е, защото и моите имат нужда и се колебая дали да ги разкрася, защото са доста корави-оригиналните на Прелюд 4, или да купувам нови? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 14 Март, 2007 [Това за 4 броя ли еЗа четири да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #5 Отговорено 15 Март, 2007 [Това за 4 броя ли еЗа четири даКакво включва тази цена? Координати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове